clos pons

​Clos Pons celebra un showcooking de xocolata per Sant Valentí

Els protagonistes d’orquestrar aquesta masterclass en directe seran l’actual campió del Spanish Chocolate Masters 2017, el lleidatà Ivan Pascual, i el xef corporatiu Toni Alonso

| 12/02/2018 a les 21:12h
Arxivat a: Cellers, Showcooking de xocolata, Clos Pons, DO Costers del Segre

El celler Clos Pons durà a terme un showcooking amb l’actual campió de Spanish Chocolate Masters 2017, el lleidatà Ivan Pascual i el xef corporatiu Toni Alonso. El pròxim 18 de febrer, a partir de les 10.30h, tindrà lloc una esdeveniment molt dolç amb motiu de la setmana de Sant Valentí al celler Clos Pons.

La jornada consistirà en un showcooking d’elaboracions de xocolata per aprendre tècniques de rebosteria i practicar-les a casa, una visita pel celler per conèixer la casa i es finalitzarà amb un maridatge exclusiu de les gammes altes dels vins i caves de CLOS PONS amb les creacions dels experimentats xefs.

Com sempre, les places són limitades i l’activitat tindrà un mòdic preu de 10 € per persona. Més informació i reserves aquí.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El celler, després d'uns anys amb un futur incert, torna a veure la llum de la mà dels nord-americans Kevin MGlynn i Lane Auten, socis d'una important firma d'inversió
Fwoto: Guillem de Balanzó/Fira Vella Terra
Ramon Francàs
01/01/1970
La Fira Vella Terra mostra a Barcelona “vins artesanals o extremadament ecològics, alguns dels vins més sans del mercat”
01/01/1970
Gràcies a l’èxit assolit en la primera edició, es planteja un nou certamen en què escriptors d’arreu del territori són convidats a conèixer i visitar els cellers, la gastronomia i el territori de la DO Penedès, com a font d’inspiració