clos pons

​Clos Pons celebra un showcooking de xocolata per Sant Valentí

Els protagonistes d’orquestrar aquesta masterclass en directe seran l’actual campió del Spanish Chocolate Masters 2017, el lleidatà Ivan Pascual, i el xef corporatiu Toni Alonso

| 12/02/2018 a les 21:12h
Arxivat a: Cellers, Showcooking de xocolata, Clos Pons, DO Costers del Segre

El celler Clos Pons durà a terme un showcooking amb l’actual campió de Spanish Chocolate Masters 2017, el lleidatà Ivan Pascual i el xef corporatiu Toni Alonso. El pròxim 18 de febrer, a partir de les 10.30h, tindrà lloc una esdeveniment molt dolç amb motiu de la setmana de Sant Valentí al celler Clos Pons.

La jornada consistirà en un showcooking d’elaboracions de xocolata per aprendre tècniques de rebosteria i practicar-les a casa, una visita pel celler per conèixer la casa i es finalitzarà amb un maridatge exclusiu de les gammes altes dels vins i caves de CLOS PONS amb les creacions dels experimentats xefs.

Com sempre, les places són limitades i l’activitat tindrà un mòdic preu de 10 € per persona. Més informació i reserves aquí.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Un vi fet amb Xarel·lo i Moscatell de gra petit, ecològic i pensat per un públic jove
Joan Nebot proposant un vi a la nova secció de Cupatges Els Vins de la Setmana
Joan Nebot proposant un vi a la nova secció de Cupatges Els Vins de la Setmana
El Joan Nebot ens proposa el vi rosat Lola Bel de Vinyes del Convent
Imatge il·lustrativa
La línia Vallmajor estrena etiquetes amb una imatge més moderna