clos pons

​Clos Pons celebra un showcooking de xocolata per Sant Valentí

Els protagonistes d’orquestrar aquesta masterclass en directe seran l’actual campió del Spanish Chocolate Masters 2017, el lleidatà Ivan Pascual, i el xef corporatiu Toni Alonso

| 12/02/2018 a les 21:12h
Arxivat a: Cellers, Showcooking de xocolata, Clos Pons, DO Costers del Segre

El celler Clos Pons durà a terme un showcooking amb l’actual campió de Spanish Chocolate Masters 2017, el lleidatà Ivan Pascual i el xef corporatiu Toni Alonso. El pròxim 18 de febrer, a partir de les 10.30h, tindrà lloc una esdeveniment molt dolç amb motiu de la setmana de Sant Valentí al celler Clos Pons.

La jornada consistirà en un showcooking d’elaboracions de xocolata per aprendre tècniques de rebosteria i practicar-les a casa, una visita pel celler per conèixer la casa i es finalitzarà amb un maridatge exclusiu de les gammes altes dels vins i caves de CLOS PONS amb les creacions dels experimentats xefs.

Com sempre, les places són limitades i l’activitat tindrà un mòdic preu de 10 € per persona. Més informació i reserves aquí.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Convocada pel Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya per impulsar la recerca infermera amb impacte social | Cava Bertha ha produït un cava solidari i els beneficis de la seva venda es destinaran al finançament d’aquest projecte
Imatge il·lustrativa
Els vins Domènech.Vidal (DO Penedès) patrocinen un any més la secció Brot del Most Festival dedicada als curtmetratges
Imatge il·lustrativa
Després de l'èxit del Tast de Primavera, el celler proposa un segon maridatge dins el Cicle de Maridatges Gastronòmics de Temporada | Experiències gastronòmiques a on s'hi conjuga vi, territori i una proposta de dinar basada en plats de la zona amb productes propis de l'època de l'any