clos pons

​Clos Pons celebra un showcooking de xocolata per Sant Valentí

Els protagonistes d’orquestrar aquesta masterclass en directe seran l’actual campió del Spanish Chocolate Masters 2017, el lleidatà Ivan Pascual, i el xef corporatiu Toni Alonso

| 12/02/2018 a les 21:12h
Arxivat a: Cellers, Showcooking de xocolata, Clos Pons, DO Costers del Segre

El celler Clos Pons durà a terme un showcooking amb l’actual campió de Spanish Chocolate Masters 2017, el lleidatà Ivan Pascual i el xef corporatiu Toni Alonso. El pròxim 18 de febrer, a partir de les 10.30h, tindrà lloc una esdeveniment molt dolç amb motiu de la setmana de Sant Valentí al celler Clos Pons.

La jornada consistirà en un showcooking d’elaboracions de xocolata per aprendre tècniques de rebosteria i practicar-les a casa, una visita pel celler per conèixer la casa i es finalitzarà amb un maridatge exclusiu de les gammes altes dels vins i caves de CLOS PONS amb les creacions dels experimentats xefs.

Com sempre, les places són limitades i l’activitat tindrà un mòdic preu de 10 € per persona. Més informació i reserves aquí.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Damià Deas, gerent de Vilarnau
Damià Deas, gerent de Vilarnau | Quico Ortega
01/01/1970
Deàs afronta el lideratge de la patronal del Cava en un moment de canvis en el sector i reptes de futur importants
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Amb la Fira, l'Ajuntament de Cassà dedicarà tot el cap de setmana a oferir activitats entorn del món surer i taper de Cassà
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Els 13 cellers de La Carretera del Vi han ofert un showroom a la primera Festa de la Floració