DO Montsant

​Bona acollida de la DO Montsant a Hamburg

Aquesta missió comercial, ha finalitzat amb èxit pel que fa als 11 cellers que hi han participat

Un passeig per les denominacions d'origen catalanes; 11 vins negres pels àpats d'hivern

| 07/02/2018 a les 14:39h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Do Montsant a Hamburg, DO Montsant
La Denominació d’Origen Montsant acaba de finalitzar la primera de les missions internacionals de 2018 que l’ha portat fins a Hamburg per presentar els seus vins en un acte dirigit als professionals alemanys del sector.

Aquesta missió comercial, organitzada pel Consell Regulador amb el suport de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions de Catalunya a Berlín en el marc del programa Catalan Wines d’ACCIÓ, ha finalitzat amb èxit pel que fa als 11 cellers que han participat (Acústic Celler, Celler Cal Bessó, Celler Capçanes, Cooperativa Falset Marçà, Mas de l’Abundància, Celler Masroig, Celler Pascona, Cellers Sant Rafel, Celler Vendrell Rived, Vinyes d’en Gabriel i Vinyes Domènech), i que fan una valoració molt positiva de l’experiència, amb un perfil més que interessant pel que fa als assistents als diferents actes de la jornada, principalment professionals del canal HORECA, premsa i touroperadors, així com un bon nombre d’importadors i distribuïdors.

La jornada, que es va celebrar a l’Internationales Maritimes Museu Hamburg (Museu Marítim Internacional d’Hamburg), arrencava amb una Masterclass amb tast de zonificació a càrrec de la sommelier Yvonne Heistermann, qui va ser l’encarregada també d’impartir 3 seminaris més al llarg de la tarda.

Aquests petits tastos a peu de fira, centrats en els vins Montsant, van tenir una molt bona acollida entre els participants, i van permetre aprofundir en el coneixement de la DO Montsant, les seves característiques, i les metodologies de treball a la vinya i el celler.

També us pot interessar

Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Un total de 35 cellers a Girona i 40 a Barcelona donaran a conèixer de manera directa i personalitzada els seus vins a professionals del món de la restauració, l’hostaleria, les botigues especialitzades i a la premsa
01/01/1970
És el primer programa que la UAB desenvolupa en aquesta matèria per formar especialistes en la gestió i promoció de les zones vinícoles | El curs comptarà amb ponents reconeguts com Lluís Tolosa, Silvia Naranjo, Jordi Alcover i Sole G. Insua
Font de la Canya
Ramon Francàs | 1 comentari
01/01/1970
“Si el que es vol realment és “vivificar” aquesta denominació, més enllà de mil·lenàries divinitats gregues i de preguntar-nos si es té do o no, no es pot prescindir de la nova saba” | ​És força paradoxal que la DO Penedès s’hagi ‘apropiat’ d’una imatge extreta del jaciment de Font de la Canya quan el Consell Regulador d’aquesta DO mai ha col·laborat amb la recerca del jaciment