DO Montsant

​Bona acollida de la DO Montsant a Hamburg

Aquesta missió comercial, ha finalitzat amb èxit pel que fa als 11 cellers que hi han participat

Un passeig per les denominacions d'origen catalanes; 11 vins negres pels àpats d'hivern

| 07/02/2018 a les 14:39h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Do Montsant a Hamburg, DO Montsant
Imatge il·lustrativa
La Denominació d’Origen Montsant acaba de finalitzar la primera de les missions internacionals de 2018 que l’ha portat fins a Hamburg per presentar els seus vins en un acte dirigit als professionals alemanys del sector.

Aquesta missió comercial, organitzada pel Consell Regulador amb el suport de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions de Catalunya a Berlín en el marc del programa Catalan Wines d’ACCIÓ, ha finalitzat amb èxit pel que fa als 11 cellers que han participat (Acústic Celler, Celler Cal Bessó, Celler Capçanes, Cooperativa Falset Marçà, Mas de l’Abundància, Celler Masroig, Celler Pascona, Cellers Sant Rafel, Celler Vendrell Rived, Vinyes d’en Gabriel i Vinyes Domènech), i que fan una valoració molt positiva de l’experiència, amb un perfil més que interessant pel que fa als assistents als diferents actes de la jornada, principalment professionals del canal HORECA, premsa i touroperadors, així com un bon nombre d’importadors i distribuïdors.

La jornada, que es va celebrar a l’Internationales Maritimes Museu Hamburg (Museu Marítim Internacional d’Hamburg), arrencava amb una Masterclass amb tast de zonificació a càrrec de la sommelier Yvonne Heistermann, qui va ser l’encarregada també d’impartir 3 seminaris més al llarg de la tarda.

Aquests petits tastos a peu de fira, centrats en els vins Montsant, van tenir una molt bona acollida entre els participants, i van permetre aprofundir en el coneixement de la DO Montsant, les seves característiques, i les metodologies de treball a la vinya i el celler.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
"Glops s’ha proposat diverses vegades a la televisió pública catalana... ja fem aquella gala, no podem parlar de vi tan sovint perquè és un tema tabú, és una droga legal."
Imatge il·lustrativa
El Pop-up gastronòmic a Vilarnau arrenca el 7 de maig amb propostes per a tots els gustos
Imatge il·lustrativa
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un remenat de bolets amb un vi blanc amb fusta una sorprenent combinació.