Passeig de Gourmets

​Arriba Passeig de Gourmets, el primer festival gastronòmic de Passeig de Gràcia

Del 8 al 18 de març, l'avinguda més cosmopolita de Barcelona apropa tot el seu talent gastronòmic al gran públic

| 07/02/2018 a les 14:23h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, Passeig de Gourmets, Festival gastronòmic
Imatge il·lustrativa
Del 8 al 18 de març arriba Passeig de Gourmets, el primer festival gastronòmic de Passeig de Gràcia. Durant deu dies, l'avinguda i els carrers adjacents, oferiran diferents propostes dels 20 restaurants participants més destacats de la zona. El festival gira entorn a quatre activitats: la Ruta de Platets, 12 variats platets per 7€; els Menús Degustació, diferents propostes que oscil·laran entre els 40 y 55 €; la Cuina a Quatre Mans, irrepetibles vetllades gastronòmiques gràcies a les parelles de xefs estrellats que uniran el seu talent i experiència només per una nit; i els Showcookings, tots gratuïts, de la mà d’alguns dels xefs i influencers més coneguts de Barcelona. Totes les activitat es podran gaudir amb cervesa Damm, vins de la Familia Torres i cava Gramona.
 
Totes les activitats, plats, horaris i preus es poden consultar al web del festival.
 
La capital catalana és la ciutat amb més estrelles Michelin del territori espanyol. I només a passeig de Gràcia es concentren 6 d’aquestes prestigioses distincions: Lasarte, al Monument Hotel, llueix tres; Moments, a l’Hotel Mandarin Oriental, Barcelona ostenta dues; mentre que Roca Moo, de l’Hotel Omm, en té una. Aquesta convergència converteix la zona en un destí gastronòmic internacional de primer nivell, i Barcelona en la segona ciutat europea amb més concentració d’estrelles a pocs metres després de la capital de França.

A la primera edició de Passeig de Gourmets participen 20 restaurants: Hotel Alma (Restaurante Jardín del Alma), Bocagrande, Cafè de la Pedrera, Hotel Casa Fuster (Galaxó), Hotel Claris (La Terraza del Claris), Farga Diagonal, La Vinoteca Torres, Majestic Hotel & Spa (Restaurant del Majestic), Hotel Mandarin Oriental Barcelona (Moments, Blanc y Banker’s Bar), Monument Hotel (Restaurant Lasarte y Restaurant Oria), Mordisco, Hotel Omm (Roca Moo y Roca Bar), El Principal de l’Eixample, Solomillo, Hotel The One Barcelona (Somni Restaurant & Coctelería) i Tragaluz. Tal com destaca Luis Sans, president de l’Associació Passeig de Gràcia, impulsora d’aquesta iniciativa pionera, “l’objectiu és donar a conèixer el nivell i la varietat de l’oferta gastronòmica del passeig a tots els ciutadans, així com a aquells que visiten la ciutat durant aquests dies”. 

Els patrocinadors i col·laboradors

La Familia Torres aporta els vins que harmonitzaran el festival, oferint una proposta única adaptada a cadascun dels restaurants participants. Els vins d’aquest celler familiar del Penedès uneixen, des de 1870, tradició, innovació i respecta pel medi ambient. Els caves de Gramona participen a Passeig de Gourmets. El celler de Sant Sadurní d’Anoia, reconeguda internacionalment pels grans crítics del sector, harmonitzaran totes les propostes gastronòmiques del festival. A més a més, l’aerolínia Vueling i el grup d’autorcars Julià, col·laboren amb Passeig de Gourmets, recolzant a tots els establiments participants i fomentant el turisme gastronòmic de qualitat.
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Es comercialitza un ranci amb mares de 100 anys en homenatge a la Maria de Cal Vall | Només hi ha disponibles 320 ampolles de 20 cl., a 115 euros cadascuna
Imatge il·lustrativa
Els germans Ricard i Jordi Jambert, de la Fleca Pastisseria Padrés de Banyoles, s’imposen en el concurs que celebra el centenari d’aquest dolç, i que ha tingut lloc al Fòrum Gastronòmic Girona 2018
El Most Festival ha aplegat 4.200 espectadors
El Most Festival ha aplegat 4.200 espectadors | Most Festival
El Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava tanca la vuitena edició al Penedès amb uns 4.200 espectadors