Passeig de Gourmets

​Arriba Passeig de Gourmets, el primer festival gastronòmic de Passeig de Gràcia

Del 8 al 18 de març, l'avinguda més cosmopolita de Barcelona apropa tot el seu talent gastronòmic al gran públic

| 07/02/2018 a les 14:23h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, Passeig de Gourmets, Festival gastronòmic
Imatge il·lustrativa
Del 8 al 18 de març arriba Passeig de Gourmets, el primer festival gastronòmic de Passeig de Gràcia. Durant deu dies, l'avinguda i els carrers adjacents, oferiran diferents propostes dels 20 restaurants participants més destacats de la zona. El festival gira entorn a quatre activitats: la Ruta de Platets, 12 variats platets per 7€; els Menús Degustació, diferents propostes que oscil·laran entre els 40 y 55 €; la Cuina a Quatre Mans, irrepetibles vetllades gastronòmiques gràcies a les parelles de xefs estrellats que uniran el seu talent i experiència només per una nit; i els Showcookings, tots gratuïts, de la mà d’alguns dels xefs i influencers més coneguts de Barcelona. Totes les activitat es podran gaudir amb cervesa Damm, vins de la Familia Torres i cava Gramona.
 
Totes les activitats, plats, horaris i preus es poden consultar al web del festival.
 
La capital catalana és la ciutat amb més estrelles Michelin del territori espanyol. I només a passeig de Gràcia es concentren 6 d’aquestes prestigioses distincions: Lasarte, al Monument Hotel, llueix tres; Moments, a l’Hotel Mandarin Oriental, Barcelona ostenta dues; mentre que Roca Moo, de l’Hotel Omm, en té una. Aquesta convergència converteix la zona en un destí gastronòmic internacional de primer nivell, i Barcelona en la segona ciutat europea amb més concentració d’estrelles a pocs metres després de la capital de França.

A la primera edició de Passeig de Gourmets participen 20 restaurants: Hotel Alma (Restaurante Jardín del Alma), Bocagrande, Cafè de la Pedrera, Hotel Casa Fuster (Galaxó), Hotel Claris (La Terraza del Claris), Farga Diagonal, La Vinoteca Torres, Majestic Hotel & Spa (Restaurant del Majestic), Hotel Mandarin Oriental Barcelona (Moments, Blanc y Banker’s Bar), Monument Hotel (Restaurant Lasarte y Restaurant Oria), Mordisco, Hotel Omm (Roca Moo y Roca Bar), El Principal de l’Eixample, Solomillo, Hotel The One Barcelona (Somni Restaurant & Coctelería) i Tragaluz. Tal com destaca Luis Sans, president de l’Associació Passeig de Gràcia, impulsora d’aquesta iniciativa pionera, “l’objectiu és donar a conèixer el nivell i la varietat de l’oferta gastronòmica del passeig a tots els ciutadans, així com a aquells que visiten la ciutat durant aquests dies”. 

Els patrocinadors i col·laboradors

La Familia Torres aporta els vins que harmonitzaran el festival, oferint una proposta única adaptada a cadascun dels restaurants participants. Els vins d’aquest celler familiar del Penedès uneixen, des de 1870, tradició, innovació i respecta pel medi ambient. Els caves de Gramona participen a Passeig de Gourmets. El celler de Sant Sadurní d’Anoia, reconeguda internacionalment pels grans crítics del sector, harmonitzaran totes les propostes gastronòmiques del festival. A més a més, l’aerolínia Vueling i el grup d’autorcars Julià, col·laboren amb Passeig de Gourmets, recolzant a tots els establiments participants i fomentant el turisme gastronòmic de qualitat.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Vídeo amb les impressions dels participants
Vídeo amb les impressions dels participants
01/01/1970
Resum en vídeo de la Cavacursa de Giró Ribot | Enguany ha comptat amb més de 360 participants, que van gaudir d’una jornada festiva tot i el mal temps
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Llopart obté el reconeixement de les Flandes dels Casots com a Paratge Qualificat dins la DO Cava
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El vi icona de Domènech.Vidal, reconegut amb el Spanish Wine Trophy del concurs International Wine Challenge