S’amplia l’aforament per a les Enojornades donat l’alt nombre d’inscripcions

A una setmana de la seva celebració -15 i 16 de febrer-, ja s’havien esgotat totes les places previstes per l’organització

Nous ponents de reconegut prestigi s’incorporen al programa

Tres ponents ens parlen d'enoturisme preparant les enojornades de febrer (II)

| 06/02/2018 a les 20:01h
Especial: Formació
Arxivat a: Enoturisme, Enojornades, Institut del Cava, enoturisme
Imatge il·lustrativa
Ja s’han esgotat les places previstes per l’organització per a les Enojornades que tindran lloc el 15 i 16 de febrer. Donat l’èxit d’inscripcions, l’Institut del Cava, l’entitat que les organitza, ha decidit ampliar l’aforament i poder acollir a tots els professionals interessats.

Les jornades, que giraran entorn de la temàtica de la Comercialització en l’enoturisme, tindran lloc al Centre d'Interpretació del Cava CIC Fassina de Sant Sadurní d’Anoia. En aquesta trobada s'analitzaran les claus per a un bon posicionament i distribució de les activitats enoturístiques.

El programa està estructurat en quatre grans eixos temàtics: Eines de promoció i mercats de l'enoturisme, La venda de l'enoturisme des de la perspectiva de les agències, Com posar en valor i comunicar els productes i Com comercialitzar les propostes enoturístiques. Així mateix, les Enojornades finalitzaran amb la presentació de tres projectes d'èxit inspiradors.

En els darrers dies s’han incorporat nous noms al programa de les Enojornades: Victor Cañizares, Director de Spanish Heritage, agència especialitzada en Turisme MICE, y Román Jiménez, gerent de l’associació La Cata del Barrio de la Estación d’Haro.

Aquests noms se sumen als ja confirmats: Damià Serrano, Professor de Turisme Enogastronòmic del CETT - UB; Jordi Secall, Director de marketing de l'Agència Catalana de Turisme; Lluís Tolosa, Sociòleg, escriptor i divulgador de la cultura del vi; Iñigo García-Valenzuela, Fundador de Go Basquing; Manel Colmenero, CEO d'Ocio Vital; David de Yzaguirre, CEO d'Emocions i Cultura de Vi; Rosa Vañó, Propietària de Castillo de Canena Olive Juice; Alícia Estrada, Consultora especialista en comercialització de l'enoturisme; Rodrigo Burgos, Director del Museo del Vino Pagos del Rey i Jordi Penas, Director del Museu del FC Barcelona. La periodista especialitzada en enoturisme Ruth Troyano serà l'encarregada de moderar la trobada.

Les Enojornades estan organitzades per l'Institut del Cava, l'associació de cellers elaboradors de Cava que en els últims anys està apostant per donar suport als cellers en el desenvolupament de l'enoturisme; patrocinades pel Consell Regulador del Cava i compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i amb el suport de l’Hotel Mastinell.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
La iniciativa, coordinada per l’IRTA, ha comptat amb la participació de la Comunitat de Regants i s’ha centrat en una finca pilot de 100 hectàrees | Les noves tecnologies com el reg programat i la teledetecció permeten l'estalvi d'aigua
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien