S’amplia l’aforament per a les Enojornades donat l’alt nombre d’inscripcions

A una setmana de la seva celebració -15 i 16 de febrer-, ja s’havien esgotat totes les places previstes per l’organització

Nous ponents de reconegut prestigi s’incorporen al programa

Tres ponents ens parlen d'enoturisme preparant les enojornades de febrer (II)

| 06/02/2018 a les 20:01h
Especial: Formació
Arxivat a: Enoturisme, Enojornades, Institut del Cava, enoturisme
Ja s’han esgotat les places previstes per l’organització per a les Enojornades que tindran lloc el 15 i 16 de febrer. Donat l’èxit d’inscripcions, l’Institut del Cava, l’entitat que les organitza, ha decidit ampliar l’aforament i poder acollir a tots els professionals interessats.

Les jornades, que giraran entorn de la temàtica de la Comercialització en l’enoturisme, tindran lloc al Centre d'Interpretació del Cava CIC Fassina de Sant Sadurní d’Anoia. En aquesta trobada s'analitzaran les claus per a un bon posicionament i distribució de les activitats enoturístiques.

El programa està estructurat en quatre grans eixos temàtics: Eines de promoció i mercats de l'enoturisme, La venda de l'enoturisme des de la perspectiva de les agències, Com posar en valor i comunicar els productes i Com comercialitzar les propostes enoturístiques. Així mateix, les Enojornades finalitzaran amb la presentació de tres projectes d'èxit inspiradors.

En els darrers dies s’han incorporat nous noms al programa de les Enojornades: Victor Cañizares, Director de Spanish Heritage, agència especialitzada en Turisme MICE, y Román Jiménez, gerent de l’associació La Cata del Barrio de la Estación d’Haro.

Aquests noms se sumen als ja confirmats: Damià Serrano, Professor de Turisme Enogastronòmic del CETT - UB; Jordi Secall, Director de marketing de l'Agència Catalana de Turisme; Lluís Tolosa, Sociòleg, escriptor i divulgador de la cultura del vi; Iñigo García-Valenzuela, Fundador de Go Basquing; Manel Colmenero, CEO d'Ocio Vital; David de Yzaguirre, CEO d'Emocions i Cultura de Vi; Rosa Vañó, Propietària de Castillo de Canena Olive Juice; Alícia Estrada, Consultora especialista en comercialització de l'enoturisme; Rodrigo Burgos, Director del Museo del Vino Pagos del Rey i Jordi Penas, Director del Museu del FC Barcelona. La periodista especialitzada en enoturisme Ruth Troyano serà l'encarregada de moderar la trobada.

Les Enojornades estan organitzades per l'Institut del Cava, l'associació de cellers elaboradors de Cava que en els últims anys està apostant per donar suport als cellers en el desenvolupament de l'enoturisme; patrocinades pel Consell Regulador del Cava i compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i amb el suport de l’Hotel Mastinell.

També us pot interessar

Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Un total de 35 cellers a Girona i 40 a Barcelona donaran a conèixer de manera directa i personalitzada els seus vins a professionals del món de la restauració, l’hostaleria, les botigues especialitzades i a la premsa
01/01/1970
És el primer programa que la UAB desenvolupa en aquesta matèria per formar especialistes en la gestió i promoció de les zones vinícoles | El curs comptarà amb ponents reconeguts com Lluís Tolosa, Silvia Naranjo, Jordi Alcover i Sole G. Insua
Font de la Canya
Ramon Francàs | 1 comentari
01/01/1970
“Si el que es vol realment és “vivificar” aquesta denominació, més enllà de mil·lenàries divinitats gregues i de preguntar-nos si es té do o no, no es pot prescindir de la nova saba” | ​És força paradoxal que la DO Penedès s’hagi ‘apropiat’ d’una imatge extreta del jaciment de Font de la Canya quan el Consell Regulador d’aquesta DO mai ha col·laborat amb la recerca del jaciment