S’amplia l’aforament per a les Enojornades donat l’alt nombre d’inscripcions

A una setmana de la seva celebració -15 i 16 de febrer-, ja s’havien esgotat totes les places previstes per l’organització

Nous ponents de reconegut prestigi s’incorporen al programa

Tres ponents ens parlen d'enoturisme preparant les enojornades de febrer (II)

| 06/02/2018 a les 20:01h
Especial: Formació
Arxivat a: Enoturisme, Enojornades, Institut del Cava, enoturisme
Imatge il·lustrativa
Ja s’han esgotat les places previstes per l’organització per a les Enojornades que tindran lloc el 15 i 16 de febrer. Donat l’èxit d’inscripcions, l’Institut del Cava, l’entitat que les organitza, ha decidit ampliar l’aforament i poder acollir a tots els professionals interessats.

Les jornades, que giraran entorn de la temàtica de la Comercialització en l’enoturisme, tindran lloc al Centre d'Interpretació del Cava CIC Fassina de Sant Sadurní d’Anoia. En aquesta trobada s'analitzaran les claus per a un bon posicionament i distribució de les activitats enoturístiques.

El programa està estructurat en quatre grans eixos temàtics: Eines de promoció i mercats de l'enoturisme, La venda de l'enoturisme des de la perspectiva de les agències, Com posar en valor i comunicar els productes i Com comercialitzar les propostes enoturístiques. Així mateix, les Enojornades finalitzaran amb la presentació de tres projectes d'èxit inspiradors.

En els darrers dies s’han incorporat nous noms al programa de les Enojornades: Victor Cañizares, Director de Spanish Heritage, agència especialitzada en Turisme MICE, y Román Jiménez, gerent de l’associació La Cata del Barrio de la Estación d’Haro.

Aquests noms se sumen als ja confirmats: Damià Serrano, Professor de Turisme Enogastronòmic del CETT - UB; Jordi Secall, Director de marketing de l'Agència Catalana de Turisme; Lluís Tolosa, Sociòleg, escriptor i divulgador de la cultura del vi; Iñigo García-Valenzuela, Fundador de Go Basquing; Manel Colmenero, CEO d'Ocio Vital; David de Yzaguirre, CEO d'Emocions i Cultura de Vi; Rosa Vañó, Propietària de Castillo de Canena Olive Juice; Alícia Estrada, Consultora especialista en comercialització de l'enoturisme; Rodrigo Burgos, Director del Museo del Vino Pagos del Rey i Jordi Penas, Director del Museu del FC Barcelona. La periodista especialitzada en enoturisme Ruth Troyano serà l'encarregada de moderar la trobada.

Les Enojornades estan organitzades per l'Institut del Cava, l'associació de cellers elaboradors de Cava que en els últims anys està apostant per donar suport als cellers en el desenvolupament de l'enoturisme; patrocinades pel Consell Regulador del Cava i compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i amb el suport de l’Hotel Mastinell.

També us pot interessar

Criança del cava
Criança del cava | pixabay
Alicia Andreu
01/01/1970
Acabeu d'obrir un vi i està picat? Oxidat? Passat, mal envellit o mal conservat? A continuació us expliquem els signes que indiquen que al vi li passa alguna cosa. Després ja és cosa vostra si decidiu llençar-lo o si preferiu beure-us-el igualment
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
01/01/1970
La mini casa s'ha instal·lat al celler Artcava, a Avinyonet del Penedès | Els promotors volen instal·lar-ne una a cada DO vitivinícola catalana | Passar-hi una nit s’ofereix per 129 euros, sense televisió, WiFi ni cortines
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
01/01/1970
T'agraden els vins blancs amb certa potència? Amb cos i volum? Et recomanem sis vins blancs que, per la seva fermentació en bóta, són especials

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Altura Máxima, el vi més alt del món, d'una vinya de 3111 metres d'altitud
Altura Máxima, el vi més alt del món, d'una vinya de 3111 metres d'altitud
Sergi Cortés
01/01/1970
Quina és la vinya més austral? Es pot fer vi a 3100 metres d'altitud? | Recorrem el planeta buscant vinyes extremes, que per la seva latitud, clima o terrer sembla una proesa fer vi
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El curt impulsat per la Denominació d’Origen Catalunya "Bohèmia" ha guanyat el Premi del Jurat al Millor Curt en Llengua Estrangera al Long Beach International Film Festival de Nova York.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Les altes temperatures dels darrers dies han fet precipitar l’inici de la collita | Gramona ha obtingut el segell biodinàmic Biodyvin i el registre europeu EMAS de sostenibilitat i respecte pel medi ambient