​Joan Miquel Canals elegit nou president de l'Associació Catalana d'Enòlegs i degà del Col.legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya

Joan Miquel Canals va ser elegit nou president-degà per majoria absoluta

| 05/02/2018 a les 20:02h
Arxivat a: Actualitat, Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, Associació Catalana d'Enòlegs

Aquest passat dissabte, 3 de febrer, es van celebrar les Assemblees Generals Ordinàries de l’Associació i del Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya al Celler de Sant Jaume dels Domenys. D’acord els estatuts del col·legi i de l’associació es van celebrar eleccions per a la renovació de les juntes i es van establir unificar els càrrecs principals de les juntes (president-degà, secretària i tresorer) en una de sola. Joan Miquel Canals va ser elegit nou president-degà per majoria absoluta.

Junta de l'Associació Catalana d'Enòlegs:
 President: Joan Miquel Canals Bosch
Vicepresident primer: Antoni Cantos Llopart
Vicepresident segon: Josep Anton Llaquet Isart
Vicepresident tercer: Gerard Llauradó Iborra
Secretària: Xènia Bonet Batet
Tresorer: Jaume Àrboles Sebastià
Vicetresorera: Núria Vilalta Moros
Vocal: Oscar Llombart Gispert
Vocal: Josep Mitjans Buxens
Vocal: Magda Anton Granell
Vocal: Jaume Notó Aparicio
Vocal suplent: Jaume Estruch Peret
Vocal suplent: Dario Jodar Castell
Vocal suplent: Enric Gil Tabios
Vocal suplent: Carles Playà Maset
 
Junta del Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya:
 
President-Degà: Joan Miquel Canals Bosch
Vicepresident-Vicedegà: Antoni Cantos Llopart
Secretaria: Xènia Bonet Batet
Tresorer: Jaume Àrboles Sebastià
Vocal: Montserrat Mallen i Vivó
Vocal: Jordi París Peralba
Vocal: Josep Anton Llaquet Isart
Vocal: Emili Esteve Puntí
Vocal: Pere Campos Osuna
 
En l’assemblea es comunica les dates per al proper Congrés dels Enòlegs i Enòlogues el qual es farà el proper 27 i 18 d’Abril del 2018 i la temàtica serà sostenibilitat mediambiental en el sector vitivinícola.

Des de l’Associació i Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya volem agrair a Celler Domenys la possibilitat d’haver pogut fer l’assemblea a les seves instal·lacions i donar l’enhorabona pels seus 100 anys d’història.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
La iniciativa, coordinada per l’IRTA, ha comptat amb la participació de la Comunitat de Regants i s’ha centrat en una finca pilot de 100 hectàrees | Les noves tecnologies com el reg programat i la teledetecció permeten l'estalvi d'aigua
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien