​Joan Miquel Canals elegit nou president de l'Associació Catalana d'Enòlegs i degà del Col.legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya

Joan Miquel Canals va ser elegit nou president-degà per majoria absoluta

| 05/02/2018 a les 20:02h
Arxivat a: Actualitat, Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, Associació Catalana d'Enòlegs

Aquest passat dissabte, 3 de febrer, es van celebrar les Assemblees Generals Ordinàries de l’Associació i del Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya al Celler de Sant Jaume dels Domenys. D’acord els estatuts del col·legi i de l’associació es van celebrar eleccions per a la renovació de les juntes i es van establir unificar els càrrecs principals de les juntes (president-degà, secretària i tresorer) en una de sola. Joan Miquel Canals va ser elegit nou president-degà per majoria absoluta.

Junta de l'Associació Catalana d'Enòlegs:
 President: Joan Miquel Canals Bosch
Vicepresident primer: Antoni Cantos Llopart
Vicepresident segon: Josep Anton Llaquet Isart
Vicepresident tercer: Gerard Llauradó Iborra
Secretària: Xènia Bonet Batet
Tresorer: Jaume Àrboles Sebastià
Vicetresorera: Núria Vilalta Moros
Vocal: Oscar Llombart Gispert
Vocal: Josep Mitjans Buxens
Vocal: Magda Anton Granell
Vocal: Jaume Notó Aparicio
Vocal suplent: Jaume Estruch Peret
Vocal suplent: Dario Jodar Castell
Vocal suplent: Enric Gil Tabios
Vocal suplent: Carles Playà Maset
 
Junta del Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya:
 
President-Degà: Joan Miquel Canals Bosch
Vicepresident-Vicedegà: Antoni Cantos Llopart
Secretaria: Xènia Bonet Batet
Tresorer: Jaume Àrboles Sebastià
Vocal: Montserrat Mallen i Vivó
Vocal: Jordi París Peralba
Vocal: Josep Anton Llaquet Isart
Vocal: Emili Esteve Puntí
Vocal: Pere Campos Osuna
 
En l’assemblea es comunica les dates per al proper Congrés dels Enòlegs i Enòlogues el qual es farà el proper 27 i 18 d’Abril del 2018 i la temàtica serà sostenibilitat mediambiental en el sector vitivinícola.

Des de l’Associació i Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya volem agrair a Celler Domenys la possibilitat d’haver pogut fer l’assemblea a les seves instal·lacions i donar l’enhorabona pels seus 100 anys d’història.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Un total de 35 cellers a Girona i 40 a Barcelona donaran a conèixer de manera directa i personalitzada els seus vins a professionals del món de la restauració, l’hostaleria, les botigues especialitzades i a la premsa
01/01/1970
És el primer programa que la UAB desenvolupa en aquesta matèria per formar especialistes en la gestió i promoció de les zones vinícoles | El curs comptarà amb ponents reconeguts com Lluís Tolosa, Silvia Naranjo, Jordi Alcover i Sole G. Insua
Font de la Canya
Ramon Francàs | 1 comentari
01/01/1970
“Si el que es vol realment és “vivificar” aquesta denominació, més enllà de mil·lenàries divinitats gregues i de preguntar-nos si es té do o no, no es pot prescindir de la nova saba” | ​És força paradoxal que la DO Penedès s’hagi ‘apropiat’ d’una imatge extreta del jaciment de Font de la Canya quan el Consell Regulador d’aquesta DO mai ha col·laborat amb la recerca del jaciment