cellers

La World Food Travel Association premia Família Torres per les seves experiències enoturístiques

Aquesta és la tercera ocasió en què el premi 'Best Wine Experience' recau al celler familiar del Penedès

Família Torres presenta els vins que elabora Marimar Torres al comtat de Sonoma (Califòrnia), a Enofusión 2018

| 04/02/2018 a les 22:13h
Arxivat a: Cellers, World Food Travel Association, Enoturisme, Premis enoturisme, Família Torres

Família Torres ha rebut el premi a la millor experiència entorn al vi per la seva singular proposta 'Del cep a la copa', en els Food Trekking Awards 2018 que concedeix la World Food Travel Association, la principal autoritat mundial de turisme gastronòmic. Aquests guardons, repartits en 14 categories, reconeixen l'excel·lència en les experiències turístiques relacionades amb el menjar i la beguda que s'ofereixen a tot el món; aquesta és la tercera ocasió en què el premi 'Best Wine Experience' recau al celler familiar del Penedès.
 
'Del cep a la copa' és una activitat que es fa en època de verema i es dirigeix a aquells visitants que volen aprofundir en el coneixement de les diferents varietats de raïm; els participants han d'identificar i recollir el raïm del propi cep, que després tastaran en forma de fruit i de vi. L'experiència té una gran acceptació i s'oferirà novament aquest any en grups reduïts a principis de setembre.
 
Família Torres ha estat reconeguda en diverses ocasions per l'originalitat i singularitat de les experiències que proposa als seus visitants al celler de Pacs del Penedès. Al reconeixement de la World Food Travel Association, se sumen aquest any els de dues guies de referència: Luxury Travel Guide li ha atorgat el premi 'Service Excellence' per les seves experiències més exclusives, mentre que la publicació Travel & Hospitality li ha concedit el premi 'Brand Excellence Award'. La revista Drinks International també ha distingit el celler en diverses edicions dels Wine Tourism Awards per les seves experiències enoturístiques.
 
Família Torres ofereix més de vint experiències perquè els visitants descobreixin i gaudeixin del vi d'una manera diferent. Les propostes inclouen des de maridatges, tallers d'iniciació al tast, àpats a cegues o passejades per la vinya fins a activitats per gaudir de les nits d'estiu que combinen vi i astronomia. El celler forma part de La Carretera del Vi, una iniciativa que aglutina 13 cellers sobre el traçat d'una antiga via de comerç romana que va de l'interior del Penedès fins a Sitges.
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros | L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat
Imatge il·lustrativa
Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Proliferen els cellers que utilitzen preparats biodinàmics per cultivar la vinya