cellers

La World Food Travel Association premia Família Torres per les seves experiències enoturístiques

Aquesta és la tercera ocasió en què el premi 'Best Wine Experience' recau al celler familiar del Penedès

Família Torres presenta els vins que elabora Marimar Torres al comtat de Sonoma (Califòrnia), a Enofusión 2018

| 04/02/2018 a les 22:13h
Arxivat a: Cellers, World Food Travel Association, Enoturisme, Premis enoturisme, Família Torres

Família Torres ha rebut el premi a la millor experiència entorn al vi per la seva singular proposta 'Del cep a la copa', en els Food Trekking Awards 2018 que concedeix la World Food Travel Association, la principal autoritat mundial de turisme gastronòmic. Aquests guardons, repartits en 14 categories, reconeixen l'excel·lència en les experiències turístiques relacionades amb el menjar i la beguda que s'ofereixen a tot el món; aquesta és la tercera ocasió en què el premi 'Best Wine Experience' recau al celler familiar del Penedès.
 
'Del cep a la copa' és una activitat que es fa en època de verema i es dirigeix a aquells visitants que volen aprofundir en el coneixement de les diferents varietats de raïm; els participants han d'identificar i recollir el raïm del propi cep, que després tastaran en forma de fruit i de vi. L'experiència té una gran acceptació i s'oferirà novament aquest any en grups reduïts a principis de setembre.
 
Família Torres ha estat reconeguda en diverses ocasions per l'originalitat i singularitat de les experiències que proposa als seus visitants al celler de Pacs del Penedès. Al reconeixement de la World Food Travel Association, se sumen aquest any els de dues guies de referència: Luxury Travel Guide li ha atorgat el premi 'Service Excellence' per les seves experiències més exclusives, mentre que la publicació Travel & Hospitality li ha concedit el premi 'Brand Excellence Award'. La revista Drinks International també ha distingit el celler en diverses edicions dels Wine Tourism Awards per les seves experiències enoturístiques.
 
Família Torres ofereix més de vint experiències perquè els visitants descobreixin i gaudeixin del vi d'una manera diferent. Les propostes inclouen des de maridatges, tallers d'iniciació al tast, àpats a cegues o passejades per la vinya fins a activitats per gaudir de les nits d'estiu que combinen vi i astronomia. El celler forma part de La Carretera del Vi, una iniciativa que aglutina 13 cellers sobre el traçat d'una antiga via de comerç romana que va de l'interior del Penedès fins a Sitges.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
Imatge il·lustrativa
Max Margalef aposta per un equip jove però amb experiència | Joan Tarrada deixa el càrrec després de 12 anys al capdavant de l'entitat
Imatge il·lustrativa
El premi Vins i Licors Grau a la trajectòria professional en el món del vi va recaure en Antoni Mata Casanovas de Caves Recaredo