Mas Blanch i Jové i la Bibioteca Joan Duch, maridatges originals de llibres, òpera i vi

La Biblioteca Joan Duch i el Celler Mas Blanch i Jové han programat un febrer ple d’activitats obertes a tothom

| 01/02/2018 a les 19:12h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Maridatge de vi òpera i llibres, Mas Blanch i Jové

Rareses, llibres d’art, llibres infantils originals, llibres d’edicions limitades… Fins a una trentena d’obres literàries il·lustrades seleccionades i aportades per la Biblioteca Joan Duch de Juneda es podran veure i fullejar al celler Mas Blanch i Jové durant tot el mes de febrer. Aquesta exposició s’emmarca dins de l’acció Biblioteques amb DO, Lletres i Vins 2018, que té per objectiu dinamitzar les biblioteques públiques de Catalunya a partir de prendre com a punt de partida la cultura del vi.

Per aquest motiu, el celler Mas Blanch i Jové i la biblioteca Joan Duch de Juneda han programat una sèrie d’activitats per aquest mes de febrer.

El dia 9 de febrer a la Biblioteca Joan Duch hi haurà un maridatge de vi i òpera conduït pel David Puertas i el celler Mas Blanch i Jové amb un original tast vertical (diferents anyades d’un mateix vi) de Saó Blanc i Saó Abrivat.

I el dia 24 de febrer a les 11h del matí, al celler Mas Blanch i Jové hi haurà una visita guiada, tast de vins, olis, pans i xocolates amb una sorpresa musical de la mà de la companyia Cassigalls.

Amb aquestes accions es pretén posar de manifest el paper de les biblioteques com a dinamitzadores culturals i potenciar les col·laboracions entre els serveis bibliotecaris i els agents de l’entorn partint de la base que tant la cultura com el vi són territori. I, per tant, s’uneix territori, coneixement i paisatge.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi blanc de xarel·lo amb criança per elaborar una recepta de salmó a la planxa amb carabassa i cresta de bròquil
Nou celler Rendé Masdéu
Nou celler Rendé Masdéu | Rendé Masdéu
Jordi Bes | 1 comentari
Rendé Masdéu torna a començar gràcies sobretot a la solidaritat ciutadana, com testimonia Mariona Rendé: "Les ajudes que hem rebut han sigut de la gent" | Un estudi de la UB conclou que l'Espluga és un indret propici a les pluges intenses, però hi ha molt camí per recórrer a l'hora de prevenir-ne els efectes devastadors
Imatge il·lustrativa
L’audiovisual juga amb totes les gotes que acaben conformant un vi Penedès | La DO Penedès presenta accions per promocionar els seus vins en la campanya de Nadal 2020