cellers

​Covides celebrarà la sisena Jornada Tècnica de Viticultura

La jornada serà el proper dijous 8 de febrer, la sala d’actes de CEVIPE i es parlarà de la nutrició de la vinya i el canvi climàtic

| 01/02/2018 a les 15:52h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, Jornada Tècnica de Viticultura, Covides
El proper dijous 8 de febrer, la sala d’actes de CEVIPE acollirà la sisena edició de la Jornada Tècnica de Viticultura que Covides organitza anualment per donar a conèixer les noves tendències en el sector agrícola, especialment en la vinya. La Finca Prunamala de Sant Sadurní d’Anoia serà l’escenari de ponències dedicades a les novetats tecnològiques en maquinària agrícola, la nutrició de la vinya o els efectes del canvi climàtic en els cultius. Una cita que s’ha convertit en tot un referent per als socis de la cooperativa.

La cap del Servei d’Ordenació Agrícola del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), Anna Goutan, serà l’encarregada d’inaugurar la jornada. La primera part de del dia es dedicarà a tractar temes centrats en la nutrició de la vinya, amb les ponències de la tècnica, Irene González, que parlarà dels efectes fisiològics dels extractes d’algues, i del consultor i enòleg, Rodrigo Martins, dedicada a la nutrició foliar per a incrementar la qualitat.

La segona part de la jornada se centrarà en la presentació sobre les noves tecnologies en maquinària d’aplicació fitosanitària, dirigida per l’investigador de la Universitat de Lleida i del Grup de Recerca en Agròtica i Agricultura de Precisió (GRAP), Jordi Llorens. Finalitzarem l’acte amb la ponència sobre l’adaptació al canvi climàtic, presentada pel responsable de l’àrea d’adaptació de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC). Durant la jornada, es  presentaran adobs i productes fitosanitaris, posant èmfasi en els productes ecològics i de residu zero. També es donarà a conèixer un nou atomitzador per a l’aplicació de productes fitosanitaris a la vinya.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Visita al nou terreny de la Torre Lluvià
Visita al nou terreny de la Torre Lluvià | AjM
Aquest divendres s'han explicat les diferents varietats que hi ha plantades i s'han donat a conèixer els projectes de futur
Presentació de la campanya de la DO Pla de Bages i la restauració
Presentació de la campanya de la DO Pla de Bages i la restauració | Proper.cat
Els clients que demanin vins del territori als restaurants podran obtenir obsequis
Imatge il·lustrativa
Des del passat Nadal, el celler Empordàlia col·labora amb la Fundació Arrels per donar suport als seus usuaris i iniciatives.