enoturisme

Vilarnau celebra la visita poda i l'esmorzar calçotada el dissabte 17 de febrer

La visita començarà a les 10 h del matí i més tard, a les 12 h, es celebrarà l'esmorzar calçotada

També s'ofereix la possibilitat de participar en un taller de pintura al vi

Novetats del 2017. Volum I, escumosos

| 30/01/2018 a les 20:51h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Vilarnau, Calçotada, Poda

El proper dissabte 17 de febrer, a les 10 h del matí, Vilarnau torna a celebrar l'esmorzar de poda. Un esdeveniment a peu de vinya en el qual, de la mà del viticultor del celler, s'explicarà la poda de la viticultura ecològica. Després es farà una visita a la cava i un tast. Per acabar, a les 12 h, s'oferirà un esmorzar de calçots i brasa acompanyat dels vins i caves Vilarnau. El preu de la visita i la calçotada és de 35€ (amb descomptes per als socis actius del Club Coupage).

TALLER DE PINTURA AMB VI 

El mateix dia, a les 10 h de matí, Vilarnau us ofereix també l'oportunitat d'aprendre la tècnica de pintar amb vi de la mà de Marta Arañó. La sessió de pintura durarà una hora. El preu d'aquest taller és de 15 € adults (a partir de 13 anys) i 10 € nens (de 6 a 12 anys).

INFORMACIÓ I RESERVES AL TEL. 93 891 23 61 - [email protected] 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien