enoturisme

Vilarnau celebra la visita poda i l'esmorzar calçotada el dissabte 17 de febrer

La visita començarà a les 10 h del matí i més tard, a les 12 h, es celebrarà l'esmorzar calçotada

També s'ofereix la possibilitat de participar en un taller de pintura al vi

El més nou d'aquest 2017. Volum I, escumosos

| 30/01/2018 a les 20:51h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Vilarnau, Calçotada, Poda

El proper dissabte 17 de febrer, a les 10 h del matí, Vilarnau torna a celebrar l'esmorzar de poda. Un esdeveniment a peu de vinya en el qual, de la mà del viticultor del celler, s'explicarà la poda de la viticultura ecològica. Després es farà una visita a la cava i un tast. Per acabar, a les 12 h, s'oferirà un esmorzar de calçots i brasa acompanyat dels vins i caves Vilarnau. El preu de la visita i la calçotada és de 35€ (amb descomptes per als socis actius del Club Coupage).

TALLER DE PINTURA AMB VI 

El mateix dia, a les 10 h de matí, Vilarnau us ofereix també l'oportunitat d'aprendre la tècnica de pintar amb vi de la mà de Marta Arañó. La sessió de pintura durarà una hora. El preu d'aquest taller és de 15 € adults (a partir de 13 anys) i 10 € nens (de 6 a 12 anys).

INFORMACIÓ I RESERVES AL TEL. 93 891 23 61 - [email protected] 

També us pot interessar

Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El celler, després d'uns anys amb un futur incert, torna a veure la llum de la mà dels nord-americans Kevin MGlynn i Lane Auten, socis d'una important firma d'inversió
Fwoto: Guillem de Balanzó/Fira Vella Terra
Ramon Francàs
01/01/1970
La Fira Vella Terra mostra a Barcelona “vins artesanals o extremadament ecològics, alguns dels vins més sans del mercat”
01/01/1970
Gràcies a l’èxit assolit en la primera edició, es planteja un nou certamen en què escriptors d’arreu del territori són convidats a conèixer i visitar els cellers, la gastronomia i el territori de la DO Penedès, com a font d’inspiració