enoturisme

Vilarnau celebra la visita poda i l'esmorzar calçotada el dissabte 17 de febrer

La visita començarà a les 10 h del matí i més tard, a les 12 h, es celebrarà l'esmorzar calçotada

També s'ofereix la possibilitat de participar en un taller de pintura al vi

Novetats del 2017. Volum I, escumosos

| 30/01/2018 a les 20:51h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Vilarnau, Calçotada, Poda

El proper dissabte 17 de febrer, a les 10 h del matí, Vilarnau torna a celebrar l'esmorzar de poda. Un esdeveniment a peu de vinya en el qual, de la mà del viticultor del celler, s'explicarà la poda de la viticultura ecològica. Després es farà una visita a la cava i un tast. Per acabar, a les 12 h, s'oferirà un esmorzar de calçots i brasa acompanyat dels vins i caves Vilarnau. El preu de la visita i la calçotada és de 35€ (amb descomptes per als socis actius del Club Coupage).

TALLER DE PINTURA AMB VI 

El mateix dia, a les 10 h de matí, Vilarnau us ofereix també l'oportunitat d'aprendre la tècnica de pintar amb vi de la mà de Marta Arañó. La sessió de pintura durarà una hora. El preu d'aquest taller és de 15 € adults (a partir de 13 anys) i 10 € nens (de 6 a 12 anys).

INFORMACIÓ I RESERVES AL TEL. 93 891 23 61 - [email protected] 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Es pot gaudir del cava sense entendre-hi? Sí… però segurament menys | Fermentacions, bombolla, conservació... En el cas del cava, més coneixement també és més plaer.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
La mini casa s'ha instal·lat al celler Artcava, a Avinyonet del Penedès | Els promotors volen instal·lar-ne una a cada DO vitivinícola catalana | Passar-hi una nit s’ofereix per 129 euros, sense televisió, WiFi ni cortines

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
Imatge il·lustrativa
La collita se situaria en 31.800 tones, inferior a l’any passat però lleugerament superior a una campanya mitjana | Les xifres són provisionals, depenent de les pluges de l’octubre i dels rendiments de l’oli
Imatge il·lustrativa
Fins al 27 d’octubre es mantindrà oberta la possibilitat d’inscriure’s en aquesta iniciativa que enguany augmenta els premis per als participants