vins de pedra

Vins de Pedra celebra una calçotada a principis de març, a Montblanc

El dissabte 3 i diumenge 4 de març de 2018, a Montblanc , Vins de Pedra organitza una calçotada entre vinyes

La Marta , de Vins de Pedra , descobrirà el Montblanc més Medieval i tota la seva història, mentre es tasten els seus vins

| 24/01/2018 a les 19:43h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Calçotada, Vins de Pedra, Montblanc
Imatge il·lustrativa
Vins de Pedra és el projecte personal de Marta Pedra a la Conca de Barberà. Des del 2010 la Marta fa les seves pròpies elaboracions respectant i donant suport al terrer i al paisatge. Un projecte amb molta ànima, que vol consolidar l’enoturisme, organitzant una calçotada el dissabte 3 i diumenge 4 de març del 2018. 

L’activitat començarà a la ciutat de Montblanc on, copa en mà, es farà un recorregut per descobrir l’entorn medieval i els seus carrers empedrats. Al llarg de la visita es tastaran dos dels seus vins: el Trempat i l’Orni , elaborats amb trepat i chardonnay respectivament.

Un cop acabat el recorregut, es visitarà la Torre medieval de la família Pedra a la muralla de Montblanc - punt d’enoturisme del celler i des d’on es gaudeix d’una de les millors vistes de la ciutat -. També es farà parada al jardí de la casa on s’exposaran obres de Víctor Pedra, tiet de la Marta i autor de les etiquetes dels seus vins.

El recorregut acabarà a les vinyes - on es tastarà la Musa - amb una calçotada popular. El Xef Manel Guirado, posarà la cirereta del pastís amb un plat estrella que maridarà amb els vins Blanc i Negre de Folls . La família de la Marta s’encarregarà de la carn, la brasa dels calçots i el romesco.

Està previst que l'activitat acabi entre 17h-18h. Per reserves a: [email protected] o trucant al 630405118 o a través d’aquest enllaç.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Altura Máxima, el vi més alt del món, d'una vinya de 3111 metres d'altitud
Altura Máxima, el vi més alt del món, d'una vinya de 3111 metres d'altitud
Sergi Cortés
01/01/1970
Quina és la vinya més austral? Es pot fer vi a 3100 metres d'altitud? | Recorrem el planeta buscant vinyes extremes, que per la seva latitud, clima o terrer sembla una proesa fer vi
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El curt impulsat per la Denominació d’Origen Catalunya "Bohèmia" ha guanyat el Premi del Jurat al Millor Curt en Llengua Estrangera al Long Beach International Film Festival de Nova York.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Les altes temperatures dels darrers dies han fet precipitar l’inici de la collita | Gramona ha obtingut el segell biodinàmic Biodyvin i el registre europeu EMAS de sostenibilitat i respecte pel medi ambient