vins de pedra

Vins de Pedra celebra una calçotada a principis de març, a Montblanc

El dissabte 3 i diumenge 4 de març de 2018, a Montblanc , Vins de Pedra organitza una calçotada entre vinyes

La Marta , de Vins de Pedra , descobrirà el Montblanc més Medieval i tota la seva història, mentre es tasten els seus vins

| 24/01/2018 a les 19:43h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Calçotada, Vins de Pedra, Montblanc
Imatge il·lustrativa
Vins de Pedra és el projecte personal de Marta Pedra a la Conca de Barberà. Des del 2010 la Marta fa les seves pròpies elaboracions respectant i donant suport al terrer i al paisatge. Un projecte amb molta ànima, que vol consolidar l’enoturisme, organitzant una calçotada el dissabte 3 i diumenge 4 de març del 2018. 

L’activitat començarà a la ciutat de Montblanc on, copa en mà, es farà un recorregut per descobrir l’entorn medieval i els seus carrers empedrats. Al llarg de la visita es tastaran dos dels seus vins: el Trempat i l’Orni , elaborats amb trepat i chardonnay respectivament.

Un cop acabat el recorregut, es visitarà la Torre medieval de la família Pedra a la muralla de Montblanc - punt d’enoturisme del celler i des d’on es gaudeix d’una de les millors vistes de la ciutat -. També es farà parada al jardí de la casa on s’exposaran obres de Víctor Pedra, tiet de la Marta i autor de les etiquetes dels seus vins.

El recorregut acabarà a les vinyes - on es tastarà la Musa - amb una calçotada popular. El Xef Manel Guirado, posarà la cirereta del pastís amb un plat estrella que maridarà amb els vins Blanc i Negre de Folls . La família de la Marta s’encarregarà de la carn, la brasa dels calçots i el romesco.

Està previst que l'activitat acabi entre 17h-18h. Per reserves a: [email protected] o trucant al 630405118 o a través d’aquest enllaç.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Us proposem 9 caves de diferents preus, criançes i nivells de sucre. Perquè gaudiu de la tardor amb bombolles.
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
Caves Vilarnau explica, amb un toc irònic i planer, com s'elabora el cava en deu fases
Imatge il·lustrativa
La Confraria també investirà el divendres 19 d’octubre a Ramon Mirabet, Ivana Miño, Guillem Sans, Jaume Padrós, Cristina Jolonch, Leonard Beard i Maria Eugènia Puig com a Confrares de Mèrit