vins de pedra

Vins de Pedra celebra una calçotada a principis de març, a Montblanc

El dissabte 3 i diumenge 4 de març de 2018, a Montblanc , Vins de Pedra organitza una calçotada entre vinyes

La Marta , de Vins de Pedra , descobrirà el Montblanc més Medieval i tota la seva història, mentre es tasten els seus vins

| 24/01/2018 a les 19:43h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Calçotada, Vins de Pedra, Montblanc
Imatge il·lustrativa
Vins de Pedra és el projecte personal de Marta Pedra a la Conca de Barberà. Des del 2010 la Marta fa les seves pròpies elaboracions respectant i donant suport al terrer i al paisatge. Un projecte amb molta ànima, que vol consolidar l’enoturisme, organitzant una calçotada el dissabte 3 i diumenge 4 de març del 2018. 

L’activitat començarà a la ciutat de Montblanc on, copa en mà, es farà un recorregut per descobrir l’entorn medieval i els seus carrers empedrats. Al llarg de la visita es tastaran dos dels seus vins: el Trempat i l’Orni , elaborats amb trepat i chardonnay respectivament.

Un cop acabat el recorregut, es visitarà la Torre medieval de la família Pedra a la muralla de Montblanc - punt d’enoturisme del celler i des d’on es gaudeix d’una de les millors vistes de la ciutat -. També es farà parada al jardí de la casa on s’exposaran obres de Víctor Pedra, tiet de la Marta i autor de les etiquetes dels seus vins.

El recorregut acabarà a les vinyes - on es tastarà la Musa - amb una calçotada popular. El Xef Manel Guirado, posarà la cirereta del pastís amb un plat estrella que maridarà amb els vins Blanc i Negre de Folls . La família de la Marta s’encarregarà de la carn, la brasa dels calçots i el romesco.

Està previst que l'activitat acabi entre 17h-18h. Per reserves a: [email protected] o trucant al 630405118 o a través d’aquest enllaç.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
La iniciativa, coordinada per l’IRTA, ha comptat amb la participació de la Comunitat de Regants i s’ha centrat en una finca pilot de 100 hectàrees | Les noves tecnologies com el reg programat i la teledetecció permeten l'estalvi d'aigua
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien