Novetats

L’anyada 2017 d’Albet i Noya arriba en un nou format màgnum

Des del 2015, els vins joves d’Albet i Noya, els Curiosos, tenen una imatge molt més jove i desenfadada per acostar-se a un públic més urbà

Novetats del 2017. Volum I, escumosos

| 10/01/2018 a les 22:37h
Arxivat a: Vins, Albet i Noya, Curiós 2017, Magnum
Després de dues anyades al mercat, els vins més joves i curiosos d’Albet i Noya arriben ara amb una novetat, el format Màgnum de 1,5l. Així, l’anyada 2017 del Curiós Xarel·lo i de la Curiosa rosat (i posteriorment també s’hi afegirà el Curiós Tempranillo) passen a engrossir l’oferta de vins màgnum del celler (format per La Milana, el Chardonnay Col·lecció i l’escumós Brut21).

Aquesta mida d’ampolla (equivalent a dues ampolles convencionals) és ideal per servir vins a copes dins el món de la restauració així com també per compartir en taules de molta gent o esdeveniments socials de gran afluència​. A més, les ampolles de vi blanc i rosat segueixen apostant pel tap de rosca​, fet que les fa molt atractives i fàcils d’utilitzar tant pels professionals com pels particulars.

Els Curiosos d’Albet i Noya van veure la llum a finals del 2015 substituint l’antiga imatge dels aleshores anomenats ‘Clàssics’. Amb aquest canvi es pretenia arribar a un públic molt més jove, urbà i desenfadat, objectiu que s’ha aconseguit de forma molt satisfactòria. La col·lecció està formada per tres vins joves sense criança: un vi blanc cent per cent Xarel·lo, un rosat amb cupatge de Pinot Noir, Merlot i Syrah, i un negre monovarietal d’Ull de llebre. Els tres vins estaran disponibles en format 0,75l i 1,5l.

Albet i Noya disposa de més de 80 hectàrees de vinya ecològica i produeix aproximadament un milió d’ampolles. Exporta la seva filosofia i valors a més de 20 països de tot el món.

PVP: 7,40€ (0,75l) 15,40€ (1,5l)

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Parlem amb Sergi Pallarès, un dels enòlegs més joves del país | Tot i que encara està estudiant enologia, treballa en varis cellers de la seva terra, la Terra Alta
Imatge il·lustrativa
La DO Catalunya dona suport a la presència de la indústria catalana al Mipcom | La DO Catalunya també dona suport a Enoaula, el projecte impulsat per Xavi Nolla
Imatge il·lustrativa
La jornada solidària forma part del conjunt d’accions que Codorníu té previstes com a col·laborador oficial de la ‘La Marató’