Novetats

L’anyada 2017 d’Albet i Noya arriba en un nou format màgnum

Des del 2015, els vins joves d’Albet i Noya, els Curiosos, tenen una imatge molt més jove i desenfadada per acostar-se a un públic més urbà

Novetats del 2017. Volum I, escumosos

| 10/01/2018 a les 22:37h
Arxivat a: Vins, Albet i Noya, Curiós 2017, Magnum
Després de dues anyades al mercat, els vins més joves i curiosos d’Albet i Noya arriben ara amb una novetat, el format Màgnum de 1,5l. Així, l’anyada 2017 del Curiós Xarel·lo i de la Curiosa rosat (i posteriorment també s’hi afegirà el Curiós Tempranillo) passen a engrossir l’oferta de vins màgnum del celler (format per La Milana, el Chardonnay Col·lecció i l’escumós Brut21).

Aquesta mida d’ampolla (equivalent a dues ampolles convencionals) és ideal per servir vins a copes dins el món de la restauració així com també per compartir en taules de molta gent o esdeveniments socials de gran afluència​. A més, les ampolles de vi blanc i rosat segueixen apostant pel tap de rosca​, fet que les fa molt atractives i fàcils d’utilitzar tant pels professionals com pels particulars.

Els Curiosos d’Albet i Noya van veure la llum a finals del 2015 substituint l’antiga imatge dels aleshores anomenats ‘Clàssics’. Amb aquest canvi es pretenia arribar a un públic molt més jove, urbà i desenfadat, objectiu que s’ha aconseguit de forma molt satisfactòria. La col·lecció està formada per tres vins joves sense criança: un vi blanc cent per cent Xarel·lo, un rosat amb cupatge de Pinot Noir, Merlot i Syrah, i un negre monovarietal d’Ull de llebre. Els tres vins estaran disponibles en format 0,75l i 1,5l.

Albet i Noya disposa de més de 80 hectàrees de vinya ecològica i produeix aproximadament un milió d’ampolles. Exporta la seva filosofia i valors a més de 20 països de tot el món.

PVP: 7,40€ (0,75l) 15,40€ (1,5l)

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Una zona de vinyes del Priorat
Una zona de vinyes del Priorat | ACN
Crearan u banc de terres, que tingui una base de dades de les finques per recuperar i una altra d'interessats a explotar-les mitjançant acords
Imatge il·lustrativa
La iniciativa, coordinada per l’IRTA, ha comptat amb la participació de la Comunitat de Regants i s’ha centrat en una finca pilot de 100 hectàrees | Les noves tecnologies com el reg programat i la teledetecció permeten l'estalvi d'aigua
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola