fires

​Nova edició de BVN, Barcelona Vins Nus, el Saló dels Vins Naturals

Com a novetat aquesta edició se celebrarà durant dos dies, els dies 11 i 12 de febrer

| 09/01/2018 a les 15:36h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, Vins Nus, Saló del Vins Naturals, Vi ecològic
Imatge il·lustrativa
Nova edició de la fira de vins naturals de Barcelona. L’11 i 12 de febrer a la Nau Bostik, La Sagrera. Aquesta edició se celebrarà durant dos dies, perquè professionals i públic en general tinguin temps i espai suficient per descobrir uns vins únics, elaborats per petits viticultors sense additius ni maquillatges.

Més de 40 viticultors ja confirmats de Catalunya, Galícia, Castella, Andalusia, València, Rosselló, Jura, Alvèrnia, Loire, Llenguadoc, Roine, Lisboa. La fira estarà animada amb música i menjar.

Preus (incloent catàleg i copa de tast professional):
- Diumenge: 10 €
- Dilluns: 5 € (Gratuït portant polsera i copa de diumenge)

Viticultors
Agustí Perelló & Jordi Escoda - Los Comuns – Priorat 
Alexandre Coulange - Domaine Thuronis – Languedoc 
Alexis & Emilie Porteret - Domane Des Bodines – Jura 
Aline Hock - Domaine Des Mathouans – Languedoc 
Amanda & Christophe Jammes - La Combe Du Jardinier – Minervois 
Amós Bañeres - Els Vinyerons – Penedes 
Angelica Amo & Julien Ben Hamou - Coruña Del Conde – Ribera Del Duero 
Antonin Azzonni - Le Raisin Et L'ange – Ardeche 
Barbara Magugliani & Joan Carles Torres - La Gutina – Empordá 
Bastien Baillet - La Bancale – Roussillon 
Christelle Duffours - Mas Troqué – Languedoc 
Chrystelle Vareille & Paul Esteve - Domaine Des Miquettes – Rhone 
Emma Paricio & Joan Munich - Talcomraja – Alella 
Fabio Bartolomei - Ambiz – Gredos 
Geraldine & Meyril Croizier - La Vrille Et Le Papillon – Ardeche 
Henning Gerdt - Arantast – Vall D'aran 
Ignasi Seguí - Vinyes Singulars – Penedes 
Jean-Louis Pinto - Es D'aqui – Sud-Oest 
Jordi Miró & Sònia - Carlania – Conca De Barbera 
José Miguel Márquez - Marenas – Montilla 
Juan López - Viña Enebro – Bullas 
Juanjo Moreno - Alumbro – Toro 
Laura Piñas & Raul Calle - Raul Calle – Madrid 
Lorenzo & Manuel Valenzuela - Barranco Oscuro – Granada 
Luc & Trees Lybaert - Lous Grezes – Cevennes 
Manu & Vincent - Les Deux Terres – Ardeche 
Manuel Moreno & Sara Bertani - Fuente Guijarro – Granada 
Marcel Carrera & Ramón Viña - Vinya Ferrer – Terra Alta 
Marine Leys - La Vignereuse – Gaillac 
Michael Georget - Le Temps Retrouvé – Roussillon 
Miguel Márquez - Dagon – Valencia 
Monica Vidal & Quim - Bonans – Penedes 
Nacho Gonzalez - La Perdida – Valdeorras 
Philippe Chatillon - Philippe Chatillon – Jura 
Philippe Formenin - Opi D'aqui – Languedoc 
Philippe & Sandrine Kuhn - Philippe & Sandrine Kuhn – Gaillac 
Phillipe Maffre - Bois Moisset – Gaillac 
Pierre Rousse - Le Pelut – Languedoc 
Rafa Lopez - Sexto Elemento – Valencia 
Ramón Saavedra - Cauzon – Granada 
Rober Ayala - Pura Vida – Almería 
Rodrigo Filipe - Hummus – Lisboa 
Romain Pion - Romain Pion – Minervois 
Ruben Parera - Celler Finca Parera – Penedes 
Samuel Cano - Patio – La Mancha 
Sylvain Respaut - La Cave Apicole – Languedoc 
Torcuato Huertas - Purulio – Granada 
Vicent Tomás - Tomás Torres – Valencia 
Xoan Arias - Domaine Arias – Languedoc

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

COMENTARIS

BVN - Barcelona Vins Nus - El Saló dels Vins Naturals
Hedofoodia, 20/02/2018 a les 17:51
+0
-0




Un très agréable moment pour déguster des vins et découvrir les produits de la région dans un espace très original, celui de Nau Bostik. #naubostik #barcelone

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Ahir es van lliurar els premis de la 6a edició del Concurs BlocDOCat de la Denominació d’Origen Catalunya |
Imatge il·lustrativa
La marca col·lectiva de la UE Corpinnat suma el seu novè soci, el celler Mas Candí
Imatge il·lustrativa
Família Torres instal·la, per segon any consecutiu, un exclusiu espai pop up al centre de Vielha durant aquestes festes de Nadal per acostar els seus vins més emblemàtics als residents i visitants de la Vall d’Aran.