fires

​Nova edició de BVN, Barcelona Vins Nus, el Saló dels Vins Naturals

Com a novetat aquesta edició se celebrarà durant dos dies, els dies 11 i 12 de febrer

| 09/01/2018 a les 15:36h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, Vins Nus, Saló del Vins Naturals, Vi ecològic
Imatge il·lustrativa
Nova edició de la fira de vins naturals de Barcelona. L’11 i 12 de febrer a la Nau Bostik, La Sagrera. Aquesta edició se celebrarà durant dos dies, perquè professionals i públic en general tinguin temps i espai suficient per descobrir uns vins únics, elaborats per petits viticultors sense additius ni maquillatges.

Més de 40 viticultors ja confirmats de Catalunya, Galícia, Castella, Andalusia, València, Rosselló, Jura, Alvèrnia, Loire, Llenguadoc, Roine, Lisboa. La fira estarà animada amb música i menjar.

Preus (incloent catàleg i copa de tast professional):
- Diumenge: 10 €
- Dilluns: 5 € (Gratuït portant polsera i copa de diumenge)

Viticultors
Agustí Perelló & Jordi Escoda - Los Comuns – Priorat 
Alexandre Coulange - Domaine Thuronis – Languedoc 
Alexis & Emilie Porteret - Domane Des Bodines – Jura 
Aline Hock - Domaine Des Mathouans – Languedoc 
Amanda & Christophe Jammes - La Combe Du Jardinier – Minervois 
Amós Bañeres - Els Vinyerons – Penedes 
Angelica Amo & Julien Ben Hamou - Coruña Del Conde – Ribera Del Duero 
Antonin Azzonni - Le Raisin Et L'ange – Ardeche 
Barbara Magugliani & Joan Carles Torres - La Gutina – Empordá 
Bastien Baillet - La Bancale – Roussillon 
Christelle Duffours - Mas Troqué – Languedoc 
Chrystelle Vareille & Paul Esteve - Domaine Des Miquettes – Rhone 
Emma Paricio & Joan Munich - Talcomraja – Alella 
Fabio Bartolomei - Ambiz – Gredos 
Geraldine & Meyril Croizier - La Vrille Et Le Papillon – Ardeche 
Henning Gerdt - Arantast – Vall D'aran 
Ignasi Seguí - Vinyes Singulars – Penedes 
Jean-Louis Pinto - Es D'aqui – Sud-Oest 
Jordi Miró & Sònia - Carlania – Conca De Barbera 
José Miguel Márquez - Marenas – Montilla 
Juan López - Viña Enebro – Bullas 
Juanjo Moreno - Alumbro – Toro 
Laura Piñas & Raul Calle - Raul Calle – Madrid 
Lorenzo & Manuel Valenzuela - Barranco Oscuro – Granada 
Luc & Trees Lybaert - Lous Grezes – Cevennes 
Manu & Vincent - Les Deux Terres – Ardeche 
Manuel Moreno & Sara Bertani - Fuente Guijarro – Granada 
Marcel Carrera & Ramón Viña - Vinya Ferrer – Terra Alta 
Marine Leys - La Vignereuse – Gaillac 
Michael Georget - Le Temps Retrouvé – Roussillon 
Miguel Márquez - Dagon – Valencia 
Monica Vidal & Quim - Bonans – Penedes 
Nacho Gonzalez - La Perdida – Valdeorras 
Philippe Chatillon - Philippe Chatillon – Jura 
Philippe Formenin - Opi D'aqui – Languedoc 
Philippe & Sandrine Kuhn - Philippe & Sandrine Kuhn – Gaillac 
Phillipe Maffre - Bois Moisset – Gaillac 
Pierre Rousse - Le Pelut – Languedoc 
Rafa Lopez - Sexto Elemento – Valencia 
Ramón Saavedra - Cauzon – Granada 
Rober Ayala - Pura Vida – Almería 
Rodrigo Filipe - Hummus – Lisboa 
Romain Pion - Romain Pion – Minervois 
Ruben Parera - Celler Finca Parera – Penedes 
Samuel Cano - Patio – La Mancha 
Sylvain Respaut - La Cave Apicole – Languedoc 
Torcuato Huertas - Purulio – Granada 
Vicent Tomás - Tomás Torres – Valencia 
Xoan Arias - Domaine Arias – Languedoc

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
És freqüent escoltar converses al voltant dels vins quan fem un àpat o quan obrim una ampolla. Algunes afirmacions que sovint escoltem no són certes.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

BVN - Barcelona Vins Nus - El Saló dels Vins Naturals
Hedofoodia, 20/02/2018 a les 17:51
+0
-0




Un très agréable moment pour déguster des vins et découvrir les produits de la région dans un espace très original, celui de Nau Bostik. #naubostik #barcelone
Error data vins nus
Carlos, 15/01/2019 a les 11:22
+0
-0
Heu posat Vins Nus 11 y 12 de Febrer y parleu de Diumenge y Dilluns, y 11 y 12 es Dilluns y Dimarts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
El celler Masia Serra (Empordà) va ser dels pioners en la seva oferta enoturística.
El celler Masia Serra (Empordà) va ser dels pioners en la seva oferta enoturística.
Jordi Bes Lozano
La visita a un celler no té per què cenyir-se només a passejar entre vinyes i tastar els vins: l'experiència es pot arrodonir tot allotjant-se a les seves dependències
Imatge il·lustrativa
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Ferran Adrià, en una foto d'arxiu
Ferran Adrià, en una foto d'arxiu | Flickr
El cuiner no deixa de sorprendre’ns, ara en una entrevista al "FAQS"