El Consorci de Promoció Turística del Penedès formalitza l’adhesió de Sitges com a nou membre

El Sr. Forns va mostrar el compromís de treballar en aquesta estratègia conjunta per a l’enoturisme

| 09/01/2018 a les 15:24h
Arxivat a: Actualitat, EnoturismePenedès, Enoturisme, Garraf, Sitges

El Consorci de Promoció Turística del Penedès acaba de formalitzar l’adhesió de l’Ajuntament de Sitges com a nou membre del Consorci de Promoció Turística del Penedès.

El conveni d’adhesió es va signar a l’Ajuntament de Sitges, amb la presència del President del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Sr. Sergi Vallès Domingo i el Batlle del municipi Sr. Miquel Forns i Fusté.

El Sr. Forns va mostrar el compromís de treballar en aquesta estratègia conjunta per l’enoturisme. Alhora, el sr. Vallès, va exposar que considerava molt positiu que el Consorci creixi amb noves adhesions de municipis, fet que permet estar més al costat dels ajuntaments i compartir, tant les actuacions turístiques com les necessitats i nous projectes, amb la finalitat de coordinar i treballar en xarxa.

Actualment el Consell Comarcal del Garraf ja és membre del Consorci i Sitges és el primer municipi del Garraf que també ha fet efectiva la seva adhesió. El repte segons Vallès, és assolir que la resta de municipis també s’hi adhereixin, així com també altres entitats i associacions relacionades amb el turisme.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés
01/01/1970
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
La Generació 'Millennial' és exigent i vol gaudir al màxim del seu temps d'oci | OpenTable ha fet un estudi i revela als restaurants què busca aquesta generació quan surt a menjar
El celler Purgatori s'ha construit rehabilitant el celler dels monjos benedictins de l'Abadia de Montserrat del 1770
El celler Purgatori s'ha construit rehabilitant el celler dels monjos benedictins de l'Abadia de Montserrat del 1770
Sergi Cortés
01/01/1970
Torres rehabilita un antic celler benedictí a Les Garrigues on hi construeix el seu Projecte "Purgatori" | L’acte d’inauguració del celler ha comptat amb la presència de la Consellera d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya Teresa Jordà
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El projecte WineMakers Lab utilitza el vi com a eina d'apoderament ciutadà | Qualsevol podrà, utilitzant tecnologies de fabricació digital, fer el seu propi vi assolint també coneixement tecnològic | Barcelona és la ciutat del renaixement digital i alhora la capital d'un país de vins