actualitat

Quin vi marida amb la vostra sèrie preferida? Cinc propostes de cinc sommeliers

Cinc prestigiosos sommeliers ens proposen les seves cinc sèries preferides i les mariden amb vins escollits expressament per gaudir-les

Sis sommeliers, sis Penedès

| 05/01/2018 a les 09:22h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Sèries i vins, sèries i vins
Imatge il·lustrativa
​Audrey Doré
Audrey Doré és la Millor Sumiller de Catalunya del passat 2017. Treballa al Celler de Can Roca.
 

La Serie: Black Mirror
Vi: Roig Boig Ancestral de La Salada


Per contrarestar una sèrie que ens ensenya els abusos de la tecnologia, beurem un vi ancestral amb poca intervenció tecnològica. Això si, és tan refrescant com les begudes del USS Callister!

Josep Pelegrín
Josep Pelegrín va ser Millor Sommelier de Catalunya el 2014 i 2015. Treballa a l'escola Joviat de Manresa.
 
 
La sèrie: The Big Bang Theory
El vi: Loxarel escumós de garnatxa blanca


The Big Bang Theory combina a la perfecció amb el Loxarel escumós de garnatxa blanca. Un Clàssic Penedès Brut Nature Reserva refrescant, amb xispa, fàcil però al mateix temps amb complexitat, com els personatges de la sèrie.

Rafel Sabadí
Rafel Sabadí, campió Ruinart Challenge Espanya 2016, campió i sots campió del Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles els anys 2008 i 2016. Sumiller -i propietari- del Restaurant El Roser 2 de l'Escala.
 
 
Serie: Víkings
El vi: Camí de Cormes de Roig Parals


Combinaria la trepidant sèrie Vikings amb un vi rústic i intens, com el Camí de Cormes de Roig Parals. Una carinyena de vinya vella, amb molta identitat del territori, corpulenta i amb potencial per conquerir els paladars més exigents.

Rosa Vila
La Rosa va ser una de les primeres sommeliers de l'Estat. Porta tota una vida tastant i ensenyant les virtuts dels vins. premiada al Concurs de vins catalans Vinari amb el Premi Monvínic a la Trajectòria Professional.
 
 
La sèrie: VELVET
El vi: Cava Rovellats Masia S. XV Gran Reserva Brut Nature

Tant la sèrie com el vi aporten elegància, amb una gran amplitud d'aromes i colors i un final llarg i persistent. Una elegància que ens crea una harmonia entre passat i present. Un gran vi per una gran sèrie.

Carola Sitjas
La Carola Sitjas és sommelier, professora del CETT-UB, colabora en diversos mitjans i té el seu propi espai de crítica gastronòmica, el tastatast.cat.
 
La sèrie: Merlí
El vi: Sota els Ametllers de La Salada

La combinaria amb un vi de maceració pel·licular fet amb una varietat fresca com la Malvasia. I quin vi millor que Sota els Ametllers de La Salada? Un vi rebel, àcid, punyent, amb certs tocs d'una bona amargor i sempre amb un pòsit de saviesa com els personatges de la sèrie.

 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
Caves Vilarnau explica, amb un toc irònic i planer, com s'elabora el cava en deu fases
Imatge il·lustrativa
Us proposem 9 caves de diferents preus, criançes i nivells de sucre. Perquè gaudiu de la tardor amb bombolles.
Imatge il·lustrativa
Amb les Signature Wine Experiences, Família Torres busca atraure a l’enoturista exigent, oferint propostes memorables en grups reduïts de fins a 10 persones