Torres

​Vielha celebra l’entrada al 2018 amb la màgia de Vardon Kennett

​Familia Torres Lounge, el nou espai pop up per gaudir de grans vins a la Vall d’Aran

| 02/01/2018 a les 09:34h
Arxivat a: Cellers, Vardon Kennett, Torres

Cuvée Esplendor 2013 de Vardon Kennett, el primer escumós que elabora la Família Torres a Catalunya, ha omplert de màgia la festa de cap d’any a Vielha (La Vall d’Aran). Les bombolles han estat les protagonistes del brindis de benvinguda a l’any nou a la plaça central de la capital aranesa, que ha reunit a més de 600 persones en un ambient festiu animat per la música i l’animació de GUM FM fins passades la una de la matinada.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
L’ampolla d’aquest escumós Premium s’inspira en les plomes que Mistinguett, la vedet francesa més famosa de tots els temps, va utilitzar per primera vegada en un espectacle
Imatge il·lustrativa
La collita se situaria en 31.800 tones, inferior a l’any passat però lleugerament superior a una campanya mitjana | Les xifres són provisionals, depenent de les pluges de l’octubre i dels rendiments de l’oli
Imatge il·lustrativa
Fins al 27 d’octubre es mantindrà oberta la possibilitat d’inscriure’s en aquesta iniciativa que enguany augmenta els premis per als participants