novetat

Llopart treu el seu Integral Brut Nature Reserva 2015 en format Magnum

Aprofitant les festes nadalenques, Llopart llança al mercat el seu nou Integral 2015 en ampolla Magnum, de producció limitada a 3000 ampolles.

El més nou d'aquest 2017. Volum I, escumosos

| 29/12/2017 a les 09:39h
Especial: Destacat Cupatges! El més llegit
Arxivat a: Els vins de la setmana, Magnum, Magnum Integral Brut Nature Reserva 2015, Cava, Llopart
La mida Magnum, amb el doble de vi que les ampolles estandar, és perfecta per a compartir llargues vetllades amb amics i família. Tot i que l'ampolla de 75cl continua sent la més habitual, tant cellers com consumidors coincideixen a valorar cada cop més les avantatges d'aquest format doble: contribueix a una major estabilitat i uniformitat del vi, el fa més resistent als canvis de temperatura i el converteix en òptim per a la guarda. A més, en ser l'ampolla més gran, la proporció d'oxigen respecte a la quantitat de vi és menor, cosa que també afavoreix una oxigenació més lenta i un millor envelliment.

Elaborat només amb most flor que ha fet la fermentació a baixa temperatura i amb un cupatge especialmente acurat buscant accentuar les peculiaritats afruitades de les varietats parellada, chardonnay i xarel·lo provinent de les vinyes de muntanya de l’Heretat, que cultiven de forma ecològica i fent un exhaustiu control de rendiment per limitar la producció i aconseguir raïms amb més estructura, cos, aromes, sucres i acidesa.

Predominen les aromes de fruita blanca i és fresc i suau, ple de vivacitat. El seu envelliment és d'un mínim de 18 mesos; cercant l'equilibri de les notes primàries i la complexitat dels caves Reserva. Un cava perfecte per a prendre tot sol, com aperitiu i per acompanyar tot un àpat.

Magnum Integral Brut Nature Reserva 2015

Cupatge: 42% Parellada, 38% Chardonnay, 20% Xarel·lo
Anyada: 2015. La sanitat del raïm va ser excel·lent. Va ser una anyada marcada per la manca de pluges, amb un estiu especialment calorós. 
Envelliment: Reserva. Mínim de 18 mesos.
Agricultura ecològica. Vinyes pròpies de muntanya.
PVP: 33€

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
01/01/1970
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
01/01/1970
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012
Ramon Francàs
01/01/1970
Freixenet, Codorníu, Juvé i Camps, Gramona i Recaredo són els qui més insercions aconsegueixen als mitjans | Miguel Torres (pare i fill), José Luis Bonet i Mar Raventós són els “principals portaveus” de la comunicació del vi de Catalunya