​Premi a la Millor Iniciativa Comercial per a Vins i Licors Grau

El lliurament del guardó es va dur a terme el dissabte 15 de desembre en el marc de la festa patronal de la corporació

| 21/12/2017 a les 11:43h
Arxivat a: Actualitat, Vins i Licors Grau, Premi Millor Iniciativa Comercial

Jordi Grau Dillet, director general de Vins i Licors Grau, rep el Premi COACGI 2017 a la Millor Iniciativa Comercial, un guardó del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona que reconeix les trajectòries professionals de col·legiats de gran vàlua en els camps empresarial i comercial dins l’àmbit de la demarcació de Girona.

El lliurament del guardó es va dur a terme el dissabte 15 de desembre en el marc de la festa patronal de la corporació, durant la qual també es van lliurar els diplomes d’Or i Plata als 25 i 50 anys d’antiguitat col·legial.

A la trobada hi van assistir autoritats municipals i empresarials de Girona i representants de la col·legiació de la península, entre ells, el president de Girona, Josep Burgas, el president del Consell General d’Agents Comercials d’Espanya, Manuel Maestre, i el regidor de l’Àrea de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona, Narcís Sastre.

Premi COACGI 2017: Jordi Grau, una trajectòria d’èxit

Jordi Grau, director general de Vins i Licors Grau i col·legiat des del gener de 1985, va destacar durant un breu discurs la figura del comercial i va recordar els seus inicis durant els quals va coincidir amb Joaquim Ruhi, expresident de la corporació.

Vins i Licors Grau SA és una empresa dedicada a la distribució i venda de vins, licors, destil·lats i begudes alcohòliques en general, ubicada a Palafrugell. La seva trajectòria ascendent l’ha convertida en una de les empreses capdavanteres del sector i, actualment, compta amb unes instal·lacions de 15.000 m2 que la fan una de les vinoteques més grans del món. Així mateix, disposa d’una botiga online www.grauonline.com, a través de la qual es pot accedir i comprar al seu catàleg de més de 12.000 referències de tot el món.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
01/01/1970
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
01/01/1970
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012
Ramon Francàs
01/01/1970
Freixenet, Codorníu, Juvé i Camps, Gramona i Recaredo són els qui més insercions aconsegueixen als mitjans | Miguel Torres (pare i fill), José Luis Bonet i Mar Raventós són els “principals portaveus” de la comunicació del vi de Catalunya