​Premi a la Millor Iniciativa Comercial per a Vins i Licors Grau

El lliurament del guardó es va dur a terme el dissabte 15 de desembre en el marc de la festa patronal de la corporació

| 21/12/2017 a les 11:43h
Arxivat a: Actualitat, Vins i Licors Grau, Premi Millor Iniciativa Comercial

Jordi Grau Dillet, director general de Vins i Licors Grau, rep el Premi COACGI 2017 a la Millor Iniciativa Comercial, un guardó del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona que reconeix les trajectòries professionals de col·legiats de gran vàlua en els camps empresarial i comercial dins l’àmbit de la demarcació de Girona.

El lliurament del guardó es va dur a terme el dissabte 15 de desembre en el marc de la festa patronal de la corporació, durant la qual també es van lliurar els diplomes d’Or i Plata als 25 i 50 anys d’antiguitat col·legial.

A la trobada hi van assistir autoritats municipals i empresarials de Girona i representants de la col·legiació de la península, entre ells, el president de Girona, Josep Burgas, el president del Consell General d’Agents Comercials d’Espanya, Manuel Maestre, i el regidor de l’Àrea de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona, Narcís Sastre.

Premi COACGI 2017: Jordi Grau, una trajectòria d’èxit

Jordi Grau, director general de Vins i Licors Grau i col·legiat des del gener de 1985, va destacar durant un breu discurs la figura del comercial i va recordar els seus inicis durant els quals va coincidir amb Joaquim Ruhi, expresident de la corporació.

Vins i Licors Grau SA és una empresa dedicada a la distribució i venda de vins, licors, destil·lats i begudes alcohòliques en general, ubicada a Palafrugell. La seva trajectòria ascendent l’ha convertida en una de les empreses capdavanteres del sector i, actualment, compta amb unes instal·lacions de 15.000 m2 que la fan una de les vinoteques més grans del món. Així mateix, disposa d’una botiga online www.grauonline.com, a través de la qual es pot accedir i comprar al seu catàleg de més de 12.000 referències de tot el món.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés
01/01/1970
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Entre els convidats d’aquest any figuraven actors de renom com Peter Vives, Octavi Pujades, Roger Coma, Jordi Díaz o Ivan Massagué (actualment participant de Masterchef Celebrity), l’actriu protagonista del serial La Riera (2010-2017), Mercè Sampietro | Alguns dels actors de Merlí com Carlos Cuevas, Júlia Creus, Iñaqui Mur o Candela Anton també s'hi van donar cita
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L’associació Terra de Garnatxes, formada pels cellers Clos Figueras, Edetària, Finca Viladellops, Lagravera, La Vinyeta i Vinyes Domènech, ha elaborat un vi solidari.