novetats

Eudald Massana Noya elabora INNAT, el primer cava sense sulfits del Penedès

El celler Eudald Massana Noya fa un pas més enllà en l’agricultura ecològica i biodinàmica i elabora un cava sense sulfits afegits, un cava únic i revolucionari

7 vins blancs amb fusta que has de tastar

| 07/12/2017 a les 16:38h
Especial: Destacat Cupatges! El més llegit
Arxivat a: Els vins de la setmana, INNAT, Cava, Cava sense sulfits, Eudald Massana Noya
El celler Eudald Massana Noya llença al mercat, Innat el primer cava sense sulfits del Penedès. Innat és el resultat d’anys d’investigació que han conclòs amb un cava elaborat a partir de les varietats Xarel·lo i Macabeu, de les vinyes de la finca, d’agricultura ecològica i situades a Subirats. De bombolla elegant, fina, i amb un gran equilibri en boca, i essència de joventut.

No utilitzar sulfits en l’elaboració d’aquest cava suposa un símbol de respecte cap a la naturalesa i els éssers que hi viuen, un dels pilars fonamentals que distingeixen aquest celler del Penedès. “Innat pot representar un precedent en l’elaboració de productes sense sulfits i una innovació dins del sector” afirma Eudald Massana Noya, propietari del celler. Innat és un cava que no només busca aconseguir que els seus consumidors en gaudeixin, sinó també transmetre la puresa del cava i que aquest sigui saludable, tanmateix ofereix una alternativa a aquelles persones intolerants als sulfits o que busquen no ingerir productes que continguin aquesta substància. 

El Celler Eudald Massana Noya aposta per seguir creixent, sempre en base a la seva filosofia; la d’elaborar productes d’alta qualitat, amb l’ecologia com a base i la biodinàmica com a filosofia de treball.

Aquest celler també treballar amb cercle tancat, es a dir, només amb raïm i most de la pròpia finca, que li permet desenvolupar projectes d’investigació en agricultura ecològica, i preservar el caràcter i autenticitat de la finca. “Apostem per crear els vins i caves des de la vinya, la nostra forma de treballar i la nostre finca ens ho permet” explica Eudald Massana Noya.

 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena el segon vídeo
Ramon Francas
01/01/1970
Can Sala de Freixenet és un dels 12 caves que han assolit la nova categoria que dóna visibilitat a la més alta gamma del cava, el vèrtex de la piràmide qualitativa del sector | Tast a càrrec de Ramon Francàs
01/01/1970
Els més de 500 professionals que van assistir a l'acte van poder tastar més de 190 referències dels 35 cellers que hi van participar