gastronomia

​Castell Peralada Restaurant rep l’estrella Michelin

Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d’un any i mig del seu inici

MAPA Catalunya, un país de 80 estrelles Michelin

| 25/11/2017 a les 09:31h
Especial: Restaurants
Arxivat a: Gastronomia, ​Castell Peralada Restaurant
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
Les estrelles Michelin, amb què es premia alguns dels restaurants de la guia, són probablement les valoracions gastronòmiques més reconegudes i influents a Europa. La guia atorga d'una a tres estrelles a un petit nombre d’establiments gastronòmics, que en referència a diferents paràmetres fixats pels propis jutges, destaquen en qualitat, creativitat i la cura dels seus plats. 

Tenir una o més estrelles de la Guia Michelin suposa que un restaurant no només és un dels millors del seu país, sinó que també és un dels millors del món. En l’actualitat prop de 2.000 restaurants de tots els països que cobreix la guia tenen estrelles, cosa que suposa que hi ha un nivell molt competitiu en el món de la gastronomia.

Xavier Sagristà, xef del Castell Peralada Restaurant ens comenta “Agraïm molt aquest premi, per nosaltres és un premi a la feina ben feta i tenim clar que sense l’equip del Castell no ho haguéssim aconseguit. Seguirem treballant per mantenir i millorar la qualitat de la nostra cuina i del nostre servei a sala”.

El Castell Peralada Restaurant té una visió contemporània de la cuina empordanesa, que és la seva essència. El xef Xavier Sagristà i el cap de sala i sommelier Toni Gerez, després d’anys d’èxits a El Bulli i al Mas Pau, han dissenyat una oferta d’alta gastronomia que reinterpreta la tradició culinària de forma creativa i amb propostes avantguardistes. Un restaurant gastronòmic d’alt nivell amb diverses sales ubicades en les torres del castell i d’una terrassa davant el llac amb impressionants vistes als jardins.

Un restaurant gastronòmic d'alt nivell, dissenyat per Sandra Tarruella, en un espai totalment renovat ideal per a gaudir d’una autèntica experiència sensitiva. Amb un nou disseny de cuina a la vista, el restaurant disposa de diverses sales ubicades a les torres del Castell i d’una terrassa davant del llac i amb vistes als impressionants jardins.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Ramon Francas
01/01/1970
Separat en dos volums, el Ramon Francàs presenta el més nou d'aquest 2017 | En aquesta segona radiografia el mercat de vins tranquils pel que fa a les novetats més importants.
01/01/1970
Javier Campo és sommelier i professor de Tecnologia de Servei a CETT-UB
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena el segon vídeo