gastronomia

​Castell Peralada Restaurant rep l’estrella Michelin

Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d’un any i mig del seu inici

MAPA Catalunya, un país de 80 estrelles Michelin

| 25/11/2017 a les 09:31h
Especial: Restaurants
Arxivat a: Gastronomia, ​Castell Peralada Restaurant
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
Les estrelles Michelin, amb què es premia alguns dels restaurants de la guia, són probablement les valoracions gastronòmiques més reconegudes i influents a Europa. La guia atorga d'una a tres estrelles a un petit nombre d’establiments gastronòmics, que en referència a diferents paràmetres fixats pels propis jutges, destaquen en qualitat, creativitat i la cura dels seus plats. 

Tenir una o més estrelles de la Guia Michelin suposa que un restaurant no només és un dels millors del seu país, sinó que també és un dels millors del món. En l’actualitat prop de 2.000 restaurants de tots els països que cobreix la guia tenen estrelles, cosa que suposa que hi ha un nivell molt competitiu en el món de la gastronomia.

Xavier Sagristà, xef del Castell Peralada Restaurant ens comenta “Agraïm molt aquest premi, per nosaltres és un premi a la feina ben feta i tenim clar que sense l’equip del Castell no ho haguéssim aconseguit. Seguirem treballant per mantenir i millorar la qualitat de la nostra cuina i del nostre servei a sala”.

El Castell Peralada Restaurant té una visió contemporània de la cuina empordanesa, que és la seva essència. El xef Xavier Sagristà i el cap de sala i sommelier Toni Gerez, després d’anys d’èxits a El Bulli i al Mas Pau, han dissenyat una oferta d’alta gastronomia que reinterpreta la tradició culinària de forma creativa i amb propostes avantguardistes. Un restaurant gastronòmic d’alt nivell amb diverses sales ubicades en les torres del castell i d’una terrassa davant el llac amb impressionants vistes als jardins.

Un restaurant gastronòmic d'alt nivell, dissenyat per Sandra Tarruella, en un espai totalment renovat ideal per a gaudir d’una autèntica experiència sensitiva. Amb un nou disseny de cuina a la vista, el restaurant disposa de diverses sales ubicades a les torres del Castell i d’una terrassa davant del llac i amb vistes als impressionants jardins.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
​Un projecte per instal·lar 30 nous molins a la comarca fa témer que l'aposta pel vi i l'enoturisme es vegi afectada
Imatge il·lustrativa
S’han tastat 7 vins amb la màxima puntuació que atorga aquest crític de vins nord-americà
L’exposició fotogràfica Libertè, Un coloso intratable s’inaugurarà el divendres, 14 de desembre, amb la degustació de vins Jean Leon i una selecció de formatges artesans