​La Fundació Miguel Torres dobla la recaptació de la jornada solidària per a La Marató de TV3 fins als 13.100 euros

La quarta edició d’aquesta iniciativa celebrada al celler de Pacs del Penedès bat el rècord d’assistència i recaptació

| 22/11/2017 a les 21:34h
Arxivat a: Cellers, Fundació Miguel torres, celler Torres, Torres
Imatge il·lustrativa
La Fundació Miguel Torres col·labora amb La Marató de TV3 amb una aportació total de 13.100 euros. Les prop de 800 persones que han participat a la jornada solidària celebrada dissabte, 18 de novembre, al celler de la Família Torres a Pacs del Penedès han permès recaptar un total de 6.552 euros, un import que la fundació ha doblat i que destinarà íntegrament a la lluita contra les malalties infeccioses. Aquesta ha estat la quarta edició d’aquesta jornada i la més exitosa quant a assistència i recaptació, gràcies a la col·laboració de prop de 50 empreses i entitats i 40 voluntaris.
 
Al llarg de tot el dia, es van servir un miler de degustacions de vins i tapes i organitzat una quinzena d’activitats dirigides. Les que han tingut més bona acollida han estat els passejos amb segway per la vinya, una de les novetats d’aquesta edició, els maridatges de formatges i ibèrics, el dinar a cegues i els tallers infantils. Prop de 200 persones van participar en el dinar popular a l’aire lliure, en un ambient festiu i familiar.
 
La música va estar una de les grans protagonistes de la jornada. La banda de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, l’Agrupació Polifònica de Vilafranca i el grup Swing Vilafranca van estar els responsables de posar la nota musical. Tampoc van faltar les actuacions castelleres, aquest any a càrrec dels Xicots i Falcons de Vilafranca, i l’exhibició a càrrec de l’Associació Gimnàstica Penedès, que van completar el programa d’activitats. La bona acollida de la iniciativa, l’ambient festiu i familiar i el bon temps van contribuir, un any més, a l’èxit d’aquesta jornada solidària que destina tots els fons recaptats a la causa de La Marató de TV3.
 
Empreses i entitats col·laboradores: Ajuntament de Vilfranca del Penedès, Ajuntament de Pacs del Penedès, Acuafruit,  Associació Gimnàstica Penedès, Xicots de Vilafranca, Can Cassoles, Creu Roja, Consorcio de Jabugo Capa Negra, Cudié Catànies, El 3 de vuit, El Racó de la Calma, Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, Espai, Esportec Outdoor Sport, Falcons de Vilafranca, Font d’Or, Forn J. Rius, Frit Ravich, Fusteria Albareda, Grup Swing Vilafranca, Gráficas MB, Grill 9 Music Club, ISS, Kan Bakus, Koala, La Granja, La Posada, Mallol Càtering, Mas Albornà, Mitjans, Munich, Novell, Parenthesis, Pellisa Ràfols, Penedès Televisió, Plameca, Port Aventura Fundació, Polifónica de Vilafranca, Procrea, Punto Blanco, Radio Vilafranca, Restaurant Cal Joanet, Restaurant La Garrofa, Restaurant La Vinya de Pacs, Sabico Group, Stölzle, Tot Càtering Penedès, Vichy Catalan, Vodafone, Xarcuteries Anton, Xerigots, Xicots de Vilafranca.
 
Sobre la Fundació Miguel Torres

La Fundació Miguel Torres participa en projectes socials impulsats per organitzacions públiques i privades d’arreu del món. Creada el 1986 per Margarita Riera, esposa de Miguel Torres Carbó, la fundació ha prioritzat des del 2001 els ajuts a projectes destinats a la protecció de la infància i ha col·laborat en la construcció de centres educatius i cases d’acollida per a nens i nenes orfes en risc d’exclusió en països com Mèxic, Brasil, Xile, Burkina Faso, Filipines, Índia, Estats Units, Bèlgica i Espanya. També col·labora amb organitzacions que recapten ajuts per atendre víctimes de desastres naturals, amb entitats locals com el Banc dels Aliments o la Creu Roja i iniciatives solidàries com La Marató de TV3.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
4 tastadors del món del vi i la comunicació l’han tastat a cegues per a descobrir-ne el seu misteri | Amb l’arribada de l’Enigma2, es destapen les claus de la seva primera edició
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
Ruth Troyano
“No tenim vinya pròpia però el nostre projecte vol donar valor als pagesos que treballen molt bé la seva..."
Imatge il·lustrativa
La 68a edició de el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Comte de Godó comptarà amb Vilarnau com el cava oficial d'aquesta gran cita esportiva.