La DO Catalunya un any més amb el Zoom Festival

Se celebra entre el 21 i el 26 de novembre a Igualada

​Vinòmics tanca la segona temporada amb "Els sentits del vi"

| 22/11/2017 a les 21:21h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Catalunya, Zoom Festival

La Denominació d’Origen Catalunya se suma un any més a la promoció del cinema i la cultura de la mà del Zoom Festival, el festival internacional de ficció per a televisió, que enguany celebra el seu 15è aniversari entre el 21 i el 26 de novembre a Igualada.
 
L’acte d’inauguració oficial del Zoom Festival va tenir lloc dimarts al Teatre Municipal L’Ateneu, amb la projecció d’una de les pel·lícules de la Secció Oficial del festival, El Nom, un film dirigit per Joel Joan, i que és l’adaptació de l’obra de teatre francesa Le Prénom de Matthiew Delaporte i Alexandre de la Patillère. Els vins de la DO Catalunya hi seran presents a l’acte per tal de donar la benvinguda als assistents a la cerimònia.
 
La DO Catalunya tindrà presència al llarg de tot el festival a la zona de convidats, on es podran tastar algunes de les referències vinícoles de diferents cellers que conformen l’univers de la DO. També a la gala de cloenda, El Festí del 15, que tindrà lloc el dissabte 25 a partir de les 21.30h hi seran presents els vins de la DO Catalunya. Serà en el sopar còctel que s’oferirà als convidats, un cop finalitzi la cerimònia.
 
D’altra banda, la DO Catalunya farà entrega un any més del Premi Zoom DO Catalunya a la Millor Producció Catalana 2017, pel que aquest any competeixen les pel·lícules Amics per sempre, El Nom, La llum d’Elna, La dama del cuadro i Pau, la força d’un silenci, i que s’entregarà durant la gala de cloenda que se celebrarà al Teatre Municipal L’Ateneu.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc del Massís del Garraf, un negre empordanès i un cava de Sant Martí Sarroca
Imatge il·lustrativa
Després de ser embotellats, romandran un mínim de 6 mesos al celler per aconseguir un afinament òptim
Imatge il·lustrativa
El “Montargull criança amb tap de suro” de Miquel Pons obté 92 punts a la revista Decanter