Les dones del Celler de Can Roca, premiades a la festa anual de l'Associació d'Amics de la UAB

Anna Payet, representant del restaurant a la Fundació Jordi Comas; Encarna Tirado, directora de l’espai de banquets i càterings Espai Mas Marroch; i Alejandra Rivas, responsable de la gelateria del grup Rocambolesc, van ser les guardonades

El Celler de Can Roca perd una posició i ara és el tercer millor restaurant del món

| 22/11/2017 a les 09:46h
Arxivat a: Actualitat, Celler de Can Roca
Imatge il·lustrativa
El Consell Social de la UAB va atorgar el Premi Universitat-Empresa a les quatre dones darrere el projecte d’El Celler de Can Roca (la mare i les esposes dels tres germans Roca), i el Premi Universitat-Societat al doctor Bonaventura Clotet, dins el marc de la festa anual de l’Associació d’Amics de la UAB, organitzada per aquesta entitat.
 
Gabriel Masfurroll, president del Consell Social de la UAB, va presentar els premis Universitat-Empresa i Universitat-Societat, que s’atorguen a persones de prestigi reconegut per la seva trajectòria social i empresarial, respectivament. El premi Universitat-Empresa de l’òrgan col·legiat de participació de la societat en la universitat es va atorgar a la mare (Montserrat Fontané) i a les esposes dels tres germans d’El Celler de Can Roca: Anna Payet, representant del restaurant a la Fundació Jordi Comas; Encarna Tirado, directora de l’espai de banquets i càterings Espai Mas Marroch; i Alejandra Rivas, responsable de la gelateria del grup, Rocambolesc.
 
El Consell Social de la UAB vol reconèixer "el significat de la seva activitat professional en el camp de la restauració i de l’hostaleria, en el marc dels valors del treball, del compromís i de la passió, per la seva aportació al projecte dels germans Roca, exemple d’excel·lència en la recerca científica i innovació catalana aplicades a la gastronomia, i en reconeixement i exaltació de les silents figures femenines que complementen i sostenen l’excepcionalitat de la iniciativa Roca".
 
D’altra banda, el premi Universitat-Societat del Consell Social de la UAB ha estat per a Bonaventura Clotet, cap del servei de malalties infeccioses de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, per "l’excel·lència i amplitud de la seva trajectòria com a metge expert en el camp de les malalties infeccioses, en la qual combina amb èxit la docència universitària i la recerca científica, sent un dels investigadors internacionals més reconeguts del VIH; i per l’impuls de noves estratègies de finançament de la recerca, des d’activitats filantròpiques fins a la creació de consorcis públics i privats".

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
Imatge il·lustrativa
La collita se situaria en 31.800 tones, inferior a l’any passat però lleugerament superior a una campanya mitjana | Les xifres són provisionals, depenent de les pluges de l’octubre i dels rendiments de l’oli
Imatge il·lustrativa
Fins al 27 d’octubre es mantindrà oberta la possibilitat d’inscriure’s en aquesta iniciativa que enguany augmenta els premis per als participants