cava

​Es presenta el Cavamarket, un nou projecte per promocionar el cava a les portes de Nadal

El Cavamarket és un mercat del cava que es farà el diumenge 10 de desembre, de deu del matí a tres del migdia al carrer Raval de Sant Sadurní i comptarà amb 27 carpes que acolliran 24 caves i tres comerços

| 21/11/2017 a les 21:04h
Arxivat a: Mercats, Cava, Cavamarket

La regidora de Comerç i Turisme i de Promoció Econòmica i Ocupació, Maria Rosell, acompanyada del Director Tècnic del CIC Fassina, Joan Capellades, i la tècnica de Promoció Econòmica i Ocupació, Marta Castells, ha presentat aquest dimarts a La Fassina un nou projecte per promocionar el cava a les portes de Nadal: El Cavamarket.

La roda de premsa també ha servit per posar en valor el Programa d'ajuts a emprenedors que es constitueixen com a autònoms, en una acció conjunta de les dues regidories que Rosell encapçala, de les quals ha volgut destacar el treball transversal encaminat a la promoció econòmica i turística de Sant Sadurní.

El Cavamarket és un mercat del cava que es farà el diumenge 10 de desembre, de deu del matí a tres del migdia al carrer Raval i comptarà amb 27 carpes que acolliran 24 caves i tres comerços, en un dels diumenges de botigues obertes i amb la col·laboració de Som Sant Sadurní. La iniciativa ha nascut com una acció de venda directa perquè qui ho desitgi pugui comprar el cava per les festes nadalenques a la Capital del Cava, amb el producte gastronòmic com a complement de la venda; es tracta també d'una bona ocasió per degustar bon cava i per conèixer la gran varietat de paquets combinats i visites turístiques que ofereix Sant Sadurní, que es podran consultar a l'estand del CIC Fassina.

Abans de començar a articular la fira es va convocar a tots els cavistes de Sant Sadurní i la idea va tenir molt bona acollida. La d'enguany serà una primera experiència,  que es valorarà a posteriori amb tots els implicats per tal de trobar la millor fórmula de cara als propers anys. Tal com ha explicat la regidora, és un pretext per promocionar la destinació i fer territori: “De cara a l'any vinent intentarem vincular-hi les diferents institucions relacionades amb el món del cava. Volem que la d'enguany sigui la llavor d'un projecte futur que desitgem que es faci molt gran”.

Les caves participants són: Almirall, Bertha, Canals & Munné, Castell Sant Antoni, Cellers Carol Vallès, Celler Vell, Covides, Fonpinet, Jaume Giró i Giró, Maria Blanca Buti Masana, Maria Rigol Ordi, Maspujadó, Monastell, Montesquius, Muscàndia, Nadal, Oliver Viticultors, Rimarts, Rosell i Formosa, Solà Raventós, Torné & Bel, Varias, Vilarnau, Vins el Cep i els comerços gastronòmics Forn Ca l'Arseni, Simon Coll Xocolaters i Cansaladeria Rovira.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
Imatge il·lustrativa
La collita se situaria en 31.800 tones, inferior a l’any passat però lleugerament superior a una campanya mitjana | Les xifres són provisionals, depenent de les pluges de l’octubre i dels rendiments de l’oli
Imatge il·lustrativa
Fins al 27 d’octubre es mantindrà oberta la possibilitat d’inscriure’s en aquesta iniciativa que enguany augmenta els premis per als participants