cava

​Es presenta el Cavamarket, un nou projecte per promocionar el cava a les portes de Nadal

El Cavamarket és un mercat del cava que es farà el diumenge 10 de desembre, de deu del matí a tres del migdia al carrer Raval de Sant Sadurní i comptarà amb 27 carpes que acolliran 24 caves i tres comerços

| 21/11/2017 a les 21:04h
Arxivat a: Mercats, Cava, Cavamarket

La regidora de Comerç i Turisme i de Promoció Econòmica i Ocupació, Maria Rosell, acompanyada del Director Tècnic del CIC Fassina, Joan Capellades, i la tècnica de Promoció Econòmica i Ocupació, Marta Castells, ha presentat aquest dimarts a La Fassina un nou projecte per promocionar el cava a les portes de Nadal: El Cavamarket.

La roda de premsa també ha servit per posar en valor el Programa d'ajuts a emprenedors que es constitueixen com a autònoms, en una acció conjunta de les dues regidories que Rosell encapçala, de les quals ha volgut destacar el treball transversal encaminat a la promoció econòmica i turística de Sant Sadurní.

El Cavamarket és un mercat del cava que es farà el diumenge 10 de desembre, de deu del matí a tres del migdia al carrer Raval i comptarà amb 27 carpes que acolliran 24 caves i tres comerços, en un dels diumenges de botigues obertes i amb la col·laboració de Som Sant Sadurní. La iniciativa ha nascut com una acció de venda directa perquè qui ho desitgi pugui comprar el cava per les festes nadalenques a la Capital del Cava, amb el producte gastronòmic com a complement de la venda; es tracta també d'una bona ocasió per degustar bon cava i per conèixer la gran varietat de paquets combinats i visites turístiques que ofereix Sant Sadurní, que es podran consultar a l'estand del CIC Fassina.

Abans de començar a articular la fira es va convocar a tots els cavistes de Sant Sadurní i la idea va tenir molt bona acollida. La d'enguany serà una primera experiència,  que es valorarà a posteriori amb tots els implicats per tal de trobar la millor fórmula de cara als propers anys. Tal com ha explicat la regidora, és un pretext per promocionar la destinació i fer territori: “De cara a l'any vinent intentarem vincular-hi les diferents institucions relacionades amb el món del cava. Volem que la d'enguany sigui la llavor d'un projecte futur que desitgem que es faci molt gran”.

Les caves participants són: Almirall, Bertha, Canals & Munné, Castell Sant Antoni, Cellers Carol Vallès, Celler Vell, Covides, Fonpinet, Jaume Giró i Giró, Maria Blanca Buti Masana, Maria Rigol Ordi, Maspujadó, Monastell, Montesquius, Muscàndia, Nadal, Oliver Viticultors, Rimarts, Rosell i Formosa, Solà Raventós, Torné & Bel, Varias, Vilarnau, Vins el Cep i els comerços gastronòmics Forn Ca l'Arseni, Simon Coll Xocolaters i Cansaladeria Rovira.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Ramon Francas
01/01/1970
La fotògrafa Maria Rosa Ferré mostra les tonalitats de la vinya penedesenca durant la tardor | L'exposició ‘La Vinya es Vesteix de Tardor’ mostra 17 fotografies sobre tela, de 110 per 80 centímetres
01/01/1970
El treball cinematogràfic es basa en el vinòmic homònim de David Morancho, tot ajustant la història al llenguatge audiovisual