vinomics

​Vinòmics tanca la segona temporada amb "Els sentits del vi"

Bacus To The Future, els Vinòmics de la DO Catalunya viatgen en el temps

| 17/11/2017 a les 14:12h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Catalunya, Jorge Carrion, Martín Tognola, Vinòmics
Imatge il·lustrativa
Els sentits del vi és el títol del Vinòmic que posa punt final a la segona temporada d’aquest projecte de la Denominació d’Origen Catalunya en què es marida vi i còmic. Signat pel tàndem que formen Jorge Carrión i Martín Tognola, aquesta història de caire més filosòfic gira al voltant dels cinc sentits i com influeix el vi en cada un d’ells.
 
El guió de la història és fruit del treball de l’escriptor i crític literari, Jorge Carrión. Autor de diversos llibres de no ficció com ara Teleshakespeare (Ed. Errata Naturae) o Librerías (Ed. Anagrama), ha publicat també en col·laboració amb Sagar Fornies, un dels autors de la primera temporada de Vinòmics, el còmic Barcelona. Los vagabundos de la chatarra (Ed. Norma). Actualment Carrión és també el director del Màster en Creació Literària de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.
 
Per la seva banda, Martín Tognola ha estat l’encarregat de plasmar gràficament el guió d’aquesta història. Establert a Barcelona des de fa més de 20 anys, l’artista argentí ha treballat per a alguns dels diaris més importants dijns l'àmbit internacional com ara Le Monde, The Washington Post o The New York Times. A casa nostra, els seus dibuixos han estat publicats a La Vanguardia, i han cobrat vida a la façana de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Auditori. Actualment treballa en el món editorial dibuixant historietes i portant a terme projectes més personals.
 
Després de l’èxit de la primera temporada de Vinòmics, la DO Catalunya tanca aquesta segona edició amb una gran acollida per part del públic, i amb una sèrie de novetats que veuran la llum en les properes setmanes, i que serviran per continuar donant vida a un projecte que representa una aposta ferma de la DO Catalunya per fer difusió de la cultura del vi mitjançant l’entreteniment.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
Trobem una sèrie de retalls que son rases de vinya i d’altres arbres fruiters i al seu interior hi va aflorar molt de material antic, amb centenars de fragments ceràmics... | Podem afirmar que a les comarques de Lleida hi ha evidencia de traces agrícoles ibèriques
Imatge il·lustrativa
Foto: Vinícola de Nulles
La Vinícola i Secció de Crèdit Sant Isidre de Nulles Sccl, l’Agrària i Secció de Crèdit Espluguense Sccl i l’Agrícola de Calafell Sccl, s’uneixen al grup | 15 són ja les cooperatives adherides al grup
Imatge de la campanya «Xefs»
Imatge de la campanya «Xefs» | Estrella Damm
La campanya "Xefs" vol transmetre el compromís del sector per continuar sent la gastronomia més reconeguda del món