vinomics

​Vinòmics tanca la segona temporada amb "Els sentits del vi"

Bacus To The Future, els Vinòmics de la DO Catalunya viatgen en el temps

| 17/11/2017 a les 14:12h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Catalunya, Jorge Carrion, Martín Tognola, Vinòmics
Imatge il·lustrativa
Els sentits del vi és el títol del Vinòmic que posa punt final a la segona temporada d’aquest projecte de la Denominació d’Origen Catalunya en què es marida vi i còmic. Signat pel tàndem que formen Jorge Carrión i Martín Tognola, aquesta història de caire més filosòfic gira al voltant dels cinc sentits i com influeix el vi en cada un d’ells.
 
El guió de la història és fruit del treball de l’escriptor i crític literari, Jorge Carrión. Autor de diversos llibres de no ficció com ara Teleshakespeare (Ed. Errata Naturae) o Librerías (Ed. Anagrama), ha publicat també en col·laboració amb Sagar Fornies, un dels autors de la primera temporada de Vinòmics, el còmic Barcelona. Los vagabundos de la chatarra (Ed. Norma). Actualment Carrión és també el director del Màster en Creació Literària de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.
 
Per la seva banda, Martín Tognola ha estat l’encarregat de plasmar gràficament el guió d’aquesta història. Establert a Barcelona des de fa més de 20 anys, l’artista argentí ha treballat per a alguns dels diaris més importants dijns l'àmbit internacional com ara Le Monde, The Washington Post o The New York Times. A casa nostra, els seus dibuixos han estat publicats a La Vanguardia, i han cobrat vida a la façana de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Auditori. Actualment treballa en el món editorial dibuixant historietes i portant a terme projectes més personals.
 
Després de l’èxit de la primera temporada de Vinòmics, la DO Catalunya tanca aquesta segona edició amb una gran acollida per part del públic, i amb una sèrie de novetats que veuran la llum en les properes setmanes, i que serviran per continuar donant vida a un projecte que representa una aposta ferma de la DO Catalunya per fer difusió de la cultura del vi mitjançant l’entreteniment.
 

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Millor caixa expositora i Millor material publicitari per la col·lecció de vins monovarietals Diorama de les Bodegues Pinord
Pere Guilera i Damià Deàs signant la fusió el passat febrer
Pere Guilera i Damià Deàs signant la fusió el passat febrer
La nova marca AECAVA -Associació d’Elaboradors de Cava- agrupa als elaboradors de Cava en una única associació | Codorníu torna a formar part de l’associació
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure