agenda

​Surt l’agenda de vins catalans 2018 amb moltes novetats

L'agenda 2018 presenta nous vins, noves botigues i com a novetat, restaurants amb una bona selecció de vins catalans

La segona edició de l’agenda dels vins catalans, enguany és en català i en anglès

La il·lustradora Anna Rubio dona color a les imatges dels vins,botigues i restaurants

El decàleg "gamberro" del bon bevedor

| 16/11/2017 a les 18:47h
Arxivat a: Actualitat, Agenda de vins catalans, Patricia de Golferichs, Agenda de vins catalans

Aquest 2018 es presenta, per segon any consecutiu, una nova edició de l’Agenda dels Vins Catalans. Una agenda que pretén democratitzar el món del vi a través d’un llenguatge professional, però fresc i d’una visió apassionada i propera del món del vi. Patrícia de Golferichs, directora de l’agència de comunicació Vilateral, firma aquest projecte que pren forma d’agenda el 2017, després que nasqués com una idea per a xarxes socials a través del perfil @undiaunvi.

L’Agenda dels Vins Catalans 2018 està concebuda amb una doble funcionalitat: com a agenda convencional i també com una eina per apropar al públic la gran varietat de vins catalans que ofereix el nostre país. I com ho fa? Presentant de manera singular i propera 365 vins, un per cada dia de l’any. A més, hi ha recomanacions de botigues i restaurants amb una oferta vinícola interessant. Tot això, acompanyat dels dibuixos d’Anna Rubio, il·lustradora i vinyerona, que aquest any aporta la seva visió personal a l’agenda.

Com a novetats de l’edició 2018 hi destaquen la mida, un format més gran (110 x 165 mm) per poder visualitzar-la i treballar-hi millor, l’idioma, s’ha publicat l’edició en anglès per obrir-la a nous públics i mercats i, diverses seccions noves: curiositats del món del vi, restaurants il·lustrats amb una bona carta de vins i l’índex alfabètic per cellers.

Aquest és un projecte personal de la Patrícia de Golferichs, que celler per celler i tast rere tast ha donat, un cop més, forma a aquesta agenda autoeditada. Una agenda, que des de 2017 ha crescut, i no només de grandària, sinó que ho ha fet a través del suport de cellers i espais dedicats al vi que han volgut sumar-se a aquest projecte.

També us pot interessar

Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Ramon Francas
01/01/1970
Separat en dos volums, el Ramon Francàs presenta el més nou d'aquest 2017 | En aquesta segona radiografia el mercat de vins tranquils pel que fa a les novetats més importants.
01/01/1970
Javier Campo és sommelier i professor de Tecnologia de Servei a CETT-UB
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena el segon vídeo