agenda

​Surt l’agenda de vins catalans 2018 amb moltes novetats

L'agenda 2018 presenta nous vins, noves botigues i com a novetat, restaurants amb una bona selecció de vins catalans

La segona edició de l’agenda dels vins catalans, enguany és en català i en anglès

La il·lustradora Anna Rubio dona color a les imatges dels vins,botigues i restaurants

El decàleg "gamberro" del bon bevedor

| 16/11/2017 a les 18:47h
Arxivat a: Actualitat, Agenda de vins catalans, Patricia de Golferichs, Agenda de vins catalans

Aquest 2018 es presenta, per segon any consecutiu, una nova edició de l’Agenda dels Vins Catalans. Una agenda que pretén democratitzar el món del vi a través d’un llenguatge professional, però fresc i d’una visió apassionada i propera del món del vi. Patrícia de Golferichs, directora de l’agència de comunicació Vilateral, firma aquest projecte que pren forma d’agenda el 2017, després que nasqués com una idea per a xarxes socials a través del perfil @undiaunvi.

L’Agenda dels Vins Catalans 2018 està concebuda amb una doble funcionalitat: com a agenda convencional i també com una eina per apropar al públic la gran varietat de vins catalans que ofereix el nostre país. I com ho fa? Presentant de manera singular i propera 365 vins, un per cada dia de l’any. A més, hi ha recomanacions de botigues i restaurants amb una oferta vinícola interessant. Tot això, acompanyat dels dibuixos d’Anna Rubio, il·lustradora i vinyerona, que aquest any aporta la seva visió personal a l’agenda.

Com a novetats de l’edició 2018 hi destaquen la mida, un format més gran (110 x 165 mm) per poder visualitzar-la i treballar-hi millor, l’idioma, s’ha publicat l’edició en anglès per obrir-la a nous públics i mercats i, diverses seccions noves: curiositats del món del vi, restaurants il·lustrats amb una bona carta de vins i l’índex alfabètic per cellers.

Aquest és un projecte personal de la Patrícia de Golferichs, que celler per celler i tast rere tast ha donat, un cop més, forma a aquesta agenda autoeditada. Una agenda, que des de 2017 ha crescut, i no només de grandària, sinó que ho ha fet a través del suport de cellers i espais dedicats al vi que han volgut sumar-se a aquest projecte.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

COMENTARIS

Massa gran
Anònim, 04/01/2018 a les 11:40
+0
-0
Enguany l'han feta més gran que el 2017 i no mola tant

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat
Imatge il·lustrativa
La denominació d’origen continua donant a conèixer la personalitat i el nivell dels seus vins a partir de diverses activitats que es desenvoluparan durant les properes setmanes d'estiu.
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández