​Fivin

​FIVIN participa en el Congrés de les Societats de Bioquímica i Biologia Molecular

La Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició ha participat en aquest esdeveniment facilitant informació als assistents sobre els aspectes beneficiosos del vi en l'organisme humà

El vi i la salut, coneixements claus per a la formació dels futurs professionals del sector de la restauració

| 13/11/2017 a les 22:08h
Arxivat a: Actualitat, FIVIN, Congrés de les Societats de Bioquímica i Biologia Molecular
FIVIN ha col·laborat al I Congrés de les Societats de Bioquímica i Biologia Molecular de França, Portugal i Espanya (FEBS3+), un cim d'alt nivell científic en el que han participat més de 700 experts de tot el món en bioquímica i biologia molecular.
 
La Fundació ha estat present en tots els actes duts a terme durant el congrés, celebrat entre els dies 23 i 26 d'octubre en la Fira de Barcelona. El Premi Nobel de Medicina, Jules Hoffmann va inaugurar el FEBS3+. El Dr. Homffmann va rebre el prestigiós Nobel en 2011 pel seu descobriment dels mecanismes moleculars d'activació de la immunitat innata.
 
La Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició ha participat en aquest esdeveniment internacional facilitant informació als assistents en relació amb els últims estudis realitzats, internacionalment, sobre els aspectes beneficiosos del vi en l'organisme humà.
 
La Dra. Anna Tresserra, investigadora del Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia de la Universitat de Barcelona i col·laboradora de FIVIN, va formar part de la taula rodona “Alimentació saludable i plaer”, explicant els beneficis del consum moderat de vi en alimentació mediterrània.
 
Durant el congrés, la Fundació va col·laborar amb l'organització d'un tast de vins al que van assistir els ponents internacionals del FEBS3+ i en una degustació de cava per a tots els assistents oferta pel CRDO Cava. Metges, investigadors i científics que van abordar els avanços i les línies de recerca més significatives actualment en àrees del coneixement com el metabolisme integratiu, la regulació gènica, l'enginyeria cel·lular, la biofísica molecular entre d’altres.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Font de la Canya
Ramon Francàs
01/01/1970
“Si el que es vol realment és “vivificar” aquesta denominació, més enllà de mil·lenàries divinitats gregues i de preguntar-nos si es té do o no, no es pot prescindir de la nova saba” | ​És força paradoxal que la DO Penedès s’hagi ‘apropiat’ d’una imatge extreta del jaciment de Font de la Canya quan el Consell Regulador d’aquesta DO mai ha col·laborat amb la recerca del jaciment
01/01/1970
La Denominació d’Origen Montsant es trasllada fins al Japó per presentar els seus vins a Tokyo i Osaka
01/01/1970
El celler, després d'uns anys amb un futur incert, torna a veure la llum de la mà dels nord-americans Kevin MGlynn i Lane Auten, socis d'una important firma d'inversió