​Fivin

​FIVIN participa en el Congrés de les Societats de Bioquímica i Biologia Molecular

La Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició ha participat en aquest esdeveniment facilitant informació als assistents sobre els aspectes beneficiosos del vi en l'organisme humà

El vi i la salut, coneixements claus per a la formació dels futurs professionals del sector de la restauració

| 13/11/2017 a les 22:08h
Arxivat a: Actualitat, FIVIN, Congrés de les Societats de Bioquímica i Biologia Molecular
Imatge il·lustrativa
FIVIN ha col·laborat al I Congrés de les Societats de Bioquímica i Biologia Molecular de França, Portugal i Espanya (FEBS3+), un cim d'alt nivell científic en el que han participat més de 700 experts de tot el món en bioquímica i biologia molecular.
 
La Fundació ha estat present en tots els actes duts a terme durant el congrés, celebrat entre els dies 23 i 26 d'octubre en la Fira de Barcelona. El Premi Nobel de Medicina, Jules Hoffmann va inaugurar el FEBS3+. El Dr. Homffmann va rebre el prestigiós Nobel en 2011 pel seu descobriment dels mecanismes moleculars d'activació de la immunitat innata.
 
La Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició ha participat en aquest esdeveniment internacional facilitant informació als assistents en relació amb els últims estudis realitzats, internacionalment, sobre els aspectes beneficiosos del vi en l'organisme humà.
 
La Dra. Anna Tresserra, investigadora del Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia de la Universitat de Barcelona i col·laboradora de FIVIN, va formar part de la taula rodona “Alimentació saludable i plaer”, explicant els beneficis del consum moderat de vi en alimentació mediterrània.
 
Durant el congrés, la Fundació va col·laborar amb l'organització d'un tast de vins al que van assistir els ponents internacionals del FEBS3+ i en una degustació de cava per a tots els assistents oferta pel CRDO Cava. Metges, investigadors i científics que van abordar els avanços i les línies de recerca més significatives actualment en àrees del coneixement com el metabolisme integratiu, la regulació gènica, l'enginyeria cel·lular, la biofísica molecular entre d’altres.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge de la Mostra de Vins i Caves de catalunya al passatge Lluís Companys
Imatge de la Mostra de Vins i Caves de catalunya al passatge Lluís Companys | INCAVI
Ramon Francàs
01/01/1970
L’AVC diu que el govern municipal d’Ada Colau està ara més receptiu davant el projecte del Catalan Wine House | Valentí Roqueta diu que la iniciativa necessita d’un horitzó d’estabilitat política a mig termini
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Construït amb criteris d'eficiència energètica, connecta amb l'antiga cava subterrània on els monjos elaboraven vi al s. XVIII | S'estrenarà amb la verema d'aquest any i es destinarà a l'elaboració del vi Purgatori