​Fivin

​FIVIN participa en el Congrés de les Societats de Bioquímica i Biologia Molecular

La Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició ha participat en aquest esdeveniment facilitant informació als assistents sobre els aspectes beneficiosos del vi en l'organisme humà

El vi i la salut, coneixements claus per a la formació dels futurs professionals del sector de la restauració

| 13/11/2017 a les 22:08h
Arxivat a: Actualitat, FIVIN, Congrés de les Societats de Bioquímica i Biologia Molecular
Imatge il·lustrativa
FIVIN ha col·laborat al I Congrés de les Societats de Bioquímica i Biologia Molecular de França, Portugal i Espanya (FEBS3+), un cim d'alt nivell científic en el que han participat més de 700 experts de tot el món en bioquímica i biologia molecular.
 
La Fundació ha estat present en tots els actes duts a terme durant el congrés, celebrat entre els dies 23 i 26 d'octubre en la Fira de Barcelona. El Premi Nobel de Medicina, Jules Hoffmann va inaugurar el FEBS3+. El Dr. Homffmann va rebre el prestigiós Nobel en 2011 pel seu descobriment dels mecanismes moleculars d'activació de la immunitat innata.
 
La Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició ha participat en aquest esdeveniment internacional facilitant informació als assistents en relació amb els últims estudis realitzats, internacionalment, sobre els aspectes beneficiosos del vi en l'organisme humà.
 
La Dra. Anna Tresserra, investigadora del Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia de la Universitat de Barcelona i col·laboradora de FIVIN, va formar part de la taula rodona “Alimentació saludable i plaer”, explicant els beneficis del consum moderat de vi en alimentació mediterrània.
 
Durant el congrés, la Fundació va col·laborar amb l'organització d'un tast de vins al que van assistir els ponents internacionals del FEBS3+ i en una degustació de cava per a tots els assistents oferta pel CRDO Cava. Metges, investigadors i científics que van abordar els avanços i les línies de recerca més significatives actualment en àrees del coneixement com el metabolisme integratiu, la regulació gènica, l'enginyeria cel·lular, la biofísica molecular entre d’altres.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés
01/01/1970
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Presentació del Cavatast 2018
Presentació del Cavatast 2018 | Cavatast
01/01/1970
La mostra de caves i gastronomia tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L’ajuntament de l’antiga Egara llogarà autocars des de la capital vallesana fins a Vilafranca perquè els veïns puguin participar el pròxim 28 d’octubre en la iniciativa que organitza la Confraria del Cava a favor de la Marató de TV3