​Fivin

​FIVIN participa en el Congrés de les Societats de Bioquímica i Biologia Molecular

La Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició ha participat en aquest esdeveniment facilitant informació als assistents sobre els aspectes beneficiosos del vi en l'organisme humà

El vi i la salut, coneixements claus per a la formació dels futurs professionals del sector de la restauració

| 13/11/2017 a les 22:08h
Arxivat a: Actualitat, FIVIN, Congrés de les Societats de Bioquímica i Biologia Molecular
FIVIN ha col·laborat al I Congrés de les Societats de Bioquímica i Biologia Molecular de França, Portugal i Espanya (FEBS3+), un cim d'alt nivell científic en el que han participat més de 700 experts de tot el món en bioquímica i biologia molecular.
 
La Fundació ha estat present en tots els actes duts a terme durant el congrés, celebrat entre els dies 23 i 26 d'octubre en la Fira de Barcelona. El Premi Nobel de Medicina, Jules Hoffmann va inaugurar el FEBS3+. El Dr. Homffmann va rebre el prestigiós Nobel en 2011 pel seu descobriment dels mecanismes moleculars d'activació de la immunitat innata.
 
La Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició ha participat en aquest esdeveniment internacional facilitant informació als assistents en relació amb els últims estudis realitzats, internacionalment, sobre els aspectes beneficiosos del vi en l'organisme humà.
 
La Dra. Anna Tresserra, investigadora del Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia de la Universitat de Barcelona i col·laboradora de FIVIN, va formar part de la taula rodona “Alimentació saludable i plaer”, explicant els beneficis del consum moderat de vi en alimentació mediterrània.
 
Durant el congrés, la Fundació va col·laborar amb l'organització d'un tast de vins al que van assistir els ponents internacionals del FEBS3+ i en una degustació de cava per a tots els assistents oferta pel CRDO Cava. Metges, investigadors i científics que van abordar els avanços i les línies de recerca més significatives actualment en àrees del coneixement com el metabolisme integratiu, la regulació gènica, l'enginyeria cel·lular, la biofísica molecular entre d’altres.

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El Penedès també és terra de vins negres, tant de varietats autòctones com internacionals | Us recomanem 8 referències que reflecteixen un recorregut pels diferents tipus de raïm més cultivats a la zona
01/01/1970
Anna Payet, representant del restaurant a la Fundació Jordi Comas; Encarna Tirado, directora de l’espai de banquets i càterings Espai Mas Marroch; i Alejandra Rivas, responsable de la gelateria del grup Rocambolesc, van ser les guardonades
01/01/1970
El Cavamarket és un mercat del cava que es farà el diumenge 10 de desembre, de deu del matí a tres del migdia al carrer Raval de Sant Sadurní i comptarà amb 27 carpes que acolliran 24 caves i tres comerços