La DO Montsant viatja a Suïssa i a la Xina

Aquest novembre, la DO Montsant viatjarà a Suïssa i Xina per organitzar tastos professionals dirigits a estudiants, sommeliers i periodistes dels dos països

6 grans vins per menys de 10 euros

| 10/11/2017 a les 16:49h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Montsant
La Denominació d’Origen Montsant continua treballant els principals mercats exteriors a on es comercialitzen els seus vins per tal d’afermar la seva imatge de marca més enllà de les nostres fronteres.

Aquest mes de novembre, la DO Montsant viatjarà fins a Suïssa i la Xina per organitzar una sèrie de tastos professionals dirigits a estudiants, sommeliers i periodistes dels dos països.
 
El proper dilluns dia 13 arrencaran els tastos a Suïssa. Es tracta d’una acció conjunta de la DO Montsant i l’ICEX Suïssa que s’emmarca en un pla de promoció de dos anys de durada, i que té com a objectiu potenciar la imatge i la qualitat de la DO Montsant en els programes d’educació de la Swiss Hotel Management Schools.

Al llarg de 10 dies es portaran a terme 7 tastos de zonificació a diferents escoles d’hostaleria repartides per tot el país (Lucerna, Thun, Chur, Zurich, Glion, Ginebra i Bluche), i a cada tast podran assistir-hi entre 40 i 60 alumnes. Els tastos seran dirigits pel periodista, tastador i consultor David Schwarzwälder, un expert en els mercats internacionals i col·laborador habitual de l’ICEX.
 
Pel que fa a la Xina, la data escollida ha estat el 25 de novembre. Aquell dia, 25 sommeliers, professionals i periodistes participaran, a l’hotel W Shanghai – The Bund, d’un tast que constarà de dues parts: un tast de tipificació de garnatxes i carinyenes, i un tast de zonificació amb mostres de les microvinificacions que s’estan portant a terme al Centre Tecnològic del Vi (VITEC).
 
Decanter visita la DO Montsant


Seguint amb aquesta mateixa línia de treball dels mercats exteriors, Andrew Jefford, periodista de la prestigiosa publicació internacional Decanter, va visitar la setmana passada la DO Montsant. En Jefford va poder conèixer de primera mà els vins de la DO, així com el seu paisatge i les seves singularitats.

Un sopar institucional amb els membres del Consell Regulador va posar punt final a una visita que s’emmarca dins les diferents missions inverses que la DO Montsant ve portant a terme al llarg dels dos darrers anys amb l’objectiu final de donar a conèixer la riquesa vitivinícola de la denominació d’origen i l’ampli ventall de matisos que provenen de les varietats autòctones i de la diversitat de microclimes i sòls presents al territori.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Miquel Torres Maczassek a la finca del Castell de la Bleda, Penedès | Torres
01/01/1970
Miquel Torres Maczassek: És evident que estem patint les conseqüències directes del canvi climàtic i haurem d’adaptar-nos any rere any per salvaguardar les collites
01/01/1970
El xef Albert Adrià ha visitat Cellers Tío Pepe i ha signat una de les seves botes
01/01/1970
Amb les sis edicions d'aquesta iniciativa, l'entitat ja ha recollit més de 200.000 euros que per finançar beques menjador de Càritas | Durant la Nit Solidària es va lliurar a la Fundació de la Marató de TV3 la recaptació de la darrera Cursa Solidària País del Cava, de 15.704 euros