enoturisme

Mas Blanch i Jové celebra un esmorzar popular

Mas Blanch i Jové obre les portes aquest diumenge dia 12 de novembre de 10 a 13 h

Sardinada popular gratuïta amb tast de dos vins i l’oli verd nou

Celler Mas Blanch i Jové, aposta seriosa per a les energies renovables

| 09/11/2017 a les 14:25h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Esmorzar popular, Sardinada popular, Mas Blanch i Jové
Imatge il·lustrativa
El dia 12 de novembre és el dia de l’enoturisme europeu i el celler Mas Blanch i Jové ho celebra oferint una sardinada popular gratuïta de 10h a 13h amb tast de vins i oberta a tothom. També es podrà tastar el primer oli verd de Molí del Set, un oli verd, ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar.

L’esmorzar serà entre tines plenes de vi en plena maceració. El celler va acabar la verema fa tot just dues setmanes.
 
Durant més d’un mes s'ha veremat a mà els 50.000 kg. de raïm procedent de les 16 Ha. de vinya ecològica que té el celler. Unes vinyes d’altura, seques, pedregoses i de baixa producció que es troben a dins del municipi de La Pobla de Cérvoles.
 
La collita d’enguany ha estat d’una excel·lent qualitat malgrat la gelada de principis de primavera i la sequera que ha provocat una disminució d’un important 15% de Kg. respecte anys anteriors.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
DO Terra Alta
DO Terra Alta | Cedida
La suma de les diferents garnatxes representa el 52% del total de la producció.
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de la DO Catalunya per fer un bikini de galta de porc
Imatge il·lustrativa
La plataforma Filmin ofereix 21 títols per poder gaudir d’un tast del festival des de casa