cellers

​Abadal presenta el segon Abadal Christmas Market & Wine Experience

Entre les propostes de tast destaquen el Showcooking amb Estrella, de la mà del cuiner amb Estrella Michelin Jordi Llobet i la sommelier Irene Cozas, i la Riedel Experience, un tast per a conèixer els matisos d'un mateix vi en diferents copes

El celler Abadal elabora un vi amb la varietat recuperada mandó

| 07/11/2017 a les 13:30h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Abadal Cristmas Market & Wine Experience, Tastos, Riedel Experience, Abadal
Després de l'èxit de la primera edició, de la que en van gaudir més de 1.200 persones, torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience, el proper dia 25 de novembre, amb propostes enogastronòmiques per a tots els públics.

Una de les novetats destacades és l'exclusiu Showcooking amb Estrella, de la mà del cuiner amb Estrella Michelin Jordi Llobet i la sommelier Irene Cozas, que oferiran una experiència gastronòmica fusionant territori, innovació i producte Km 0 amb una personal reinterpretació dels ingredients i dels vins Abadal.

Una altra de les propostes d'aquesta edició és la Riedel Experience, amb Jordi Bort, director general d'Euroselecció (Riedel Espanya) i Josep Pelegrin, millor sommelier d'Espanya 2016 i sommelier de l'Escola Joviat, un tast per detectar els matisos del vi segons la copa amb la que es beu.

Dirigit als amants del vi i a les famílies, el mercat obrirà les seves portes de les 11 fins a les 19.30 hores i durant la jornada es podrà gaudir de les diverses parades, amb propostes artesanals gastronòmiques, de decoració, de roba i complements, de cosmètica o de temàtica nadalenca.

Així mateix, durant tot el dia hi haurà una barra de vins Abadal i una zona gastrobar amb opcions culinàries per a tots els gustos, que s'amenitzarà amb un concert de jazz en directe a l'hora de dinar de la mà de Laia Boixadós Quintet.

Entre els tastos i tallers destaquen també el tast de Paisatge, amb Miquel Palau, enòleg d'Abadal, que guiarà els assistents per descobrir l'essència de l'entorn d'Abadal en els vins del celler; un tast de vi amb formatges Montbrú, dirigit per la sommelier Clara Antúnez; o el tast de sushi i el de vi amb xocolata Enric Rovira, ambdós dirigits per la sommelier Anna Castillo. 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Els resultats presentats en aquesta quarta enquesta han mostrat l'evolució respecte l’any passat quant a nombre de viticultors i cellers que s’han adherit al programa
Museu del Suro de Palafrugell | Pitu Garcia Batlle. Arxiu d'Imatges del MSP
Alicia Andreu
01/01/1970
Sis museus del vi imprescindibles de Catalunya on podràs aprendre sobre eines, cups, premses, suro i sobre la història del vi de casa nostra
01/01/1970
Del 22 al 24 de gener, la Denominació d’Origen Catalunya es trasllada a Madrid per participar en la vuitena edició d’Enofusión