cellers

​Abadal presenta el segon Abadal Christmas Market & Wine Experience

Entre les propostes de tast destaquen el Showcooking amb Estrella, de la mà del cuiner amb Estrella Michelin Jordi Llobet i la sommelier Irene Cozas, i la Riedel Experience, un tast per a conèixer els matisos d'un mateix vi en diferents copes

El celler Abadal elabora un vi amb la varietat recuperada mandó

| 07/11/2017 a les 13:30h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Abadal Cristmas Market & Wine Experience, Tastos, Riedel Experience, Abadal
Imatge il·lustrativa
Després de l'èxit de la primera edició, de la que en van gaudir més de 1.200 persones, torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience, el proper dia 25 de novembre, amb propostes enogastronòmiques per a tots els públics.

Una de les novetats destacades és l'exclusiu Showcooking amb Estrella, de la mà del cuiner amb Estrella Michelin Jordi Llobet i la sommelier Irene Cozas, que oferiran una experiència gastronòmica fusionant territori, innovació i producte Km 0 amb una personal reinterpretació dels ingredients i dels vins Abadal.

Una altra de les propostes d'aquesta edició és la Riedel Experience, amb Jordi Bort, director general d'Euroselecció (Riedel Espanya) i Josep Pelegrin, millor sommelier d'Espanya 2016 i sommelier de l'Escola Joviat, un tast per detectar els matisos del vi segons la copa amb la que es beu.

Dirigit als amants del vi i a les famílies, el mercat obrirà les seves portes de les 11 fins a les 19.30 hores i durant la jornada es podrà gaudir de les diverses parades, amb propostes artesanals gastronòmiques, de decoració, de roba i complements, de cosmètica o de temàtica nadalenca.

Així mateix, durant tot el dia hi haurà una barra de vins Abadal i una zona gastrobar amb opcions culinàries per a tots els gustos, que s'amenitzarà amb un concert de jazz en directe a l'hora de dinar de la mà de Laia Boixadós Quintet.

Entre els tastos i tallers destaquen també el tast de Paisatge, amb Miquel Palau, enòleg d'Abadal, que guiarà els assistents per descobrir l'essència de l'entorn d'Abadal en els vins del celler; un tast de vi amb formatges Montbrú, dirigit per la sommelier Clara Antúnez; o el tast de sushi i el de vi amb xocolata Enric Rovira, ambdós dirigits per la sommelier Anna Castillo. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
L’ampolla d’aquest escumós Premium s’inspira en les plomes que Mistinguett, la vedet francesa més famosa de tots els temps, va utilitzar per primera vegada en un espectacle
Imatge il·lustrativa
La collita se situaria en 31.800 tones, inferior a l’any passat però lleugerament superior a una campanya mitjana | Les xifres són provisionals, depenent de les pluges de l’octubre i dels rendiments de l’oli
Imatge il·lustrativa
Fins al 27 d’octubre es mantindrà oberta la possibilitat d’inscriure’s en aquesta iniciativa que enguany augmenta els premis per als participants