cellers

​Abadal presenta el segon Abadal Christmas Market & Wine Experience

Entre les propostes de tast destaquen el Showcooking amb Estrella, de la mà del cuiner amb Estrella Michelin Jordi Llobet i la sommelier Irene Cozas, i la Riedel Experience, un tast per a conèixer els matisos d'un mateix vi en diferents copes

El celler Abadal elabora un vi amb la varietat recuperada mandó

| 07/11/2017 a les 13:30h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Abadal Cristmas Market & Wine Experience, Tastos, Riedel Experience, Abadal
Després de l'èxit de la primera edició, de la que en van gaudir més de 1.200 persones, torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience, el proper dia 25 de novembre, amb propostes enogastronòmiques per a tots els públics.

Una de les novetats destacades és l'exclusiu Showcooking amb Estrella, de la mà del cuiner amb Estrella Michelin Jordi Llobet i la sommelier Irene Cozas, que oferiran una experiència gastronòmica fusionant territori, innovació i producte Km 0 amb una personal reinterpretació dels ingredients i dels vins Abadal.

Una altra de les propostes d'aquesta edició és la Riedel Experience, amb Jordi Bort, director general d'Euroselecció (Riedel Espanya) i Josep Pelegrin, millor sommelier d'Espanya 2016 i sommelier de l'Escola Joviat, un tast per detectar els matisos del vi segons la copa amb la que es beu.

Dirigit als amants del vi i a les famílies, el mercat obrirà les seves portes de les 11 fins a les 19.30 hores i durant la jornada es podrà gaudir de les diverses parades, amb propostes artesanals gastronòmiques, de decoració, de roba i complements, de cosmètica o de temàtica nadalenca.

Així mateix, durant tot el dia hi haurà una barra de vins Abadal i una zona gastrobar amb opcions culinàries per a tots els gustos, que s'amenitzarà amb un concert de jazz en directe a l'hora de dinar de la mà de Laia Boixadós Quintet.

Entre els tastos i tallers destaquen també el tast de Paisatge, amb Miquel Palau, enòleg d'Abadal, que guiarà els assistents per descobrir l'essència de l'entorn d'Abadal en els vins del celler; un tast de vi amb formatges Montbrú, dirigit per la sommelier Clara Antúnez; o el tast de sushi i el de vi amb xocolata Enric Rovira, ambdós dirigits per la sommelier Anna Castillo. 

També us pot interessar

01/01/1970
Lauren Mowery, reconeguda periodista experta en vi, va assistir a l'Espai Priorat aquest mateix 2017 i el 13 de juny va publicar una llista dels vins que van cridar-li més l'atenció
01/01/1970
Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització | El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra
01/01/1970
Recomanem 6 grans vins negres per encarar les vaques magres de principis d'any | 6 vins que valen més del que costen

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Josep Lluís Bonet, president de Freixenet
Ramon Francas
01/01/1970
El grup impulsa un pla estratègic que busca una major eficiència | L’últim exercici, tancat el mes de maig passat, ha suposat una millora dels resultats en 12 milions d’euros, fins als 535 milions d’euros de facturació
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena web i vídeo
01/01/1970
Comercial Masoliver organitza diferents activitats de la mà del xef Jordi Juncà, cuiner del Restaurant Ca l'Enric amb una Estrella Michelin, el xocolater Jordi Ferrer i el cocteler Gerard Ruiz