Mercat de Nadal de Finca Ca N'Estella els pròxims 25 i 26 de novembre

El celler de la família Rabetllat i Vidal consolida una iniciativa que reuneix gastronomia, música i artesania al seu celler de la DO Penedès

Enguany el celler compte amb l'actuació del cantant Roger Argemí, que triomfa a les ràdios joves

| 07/11/2017 a les 11:55h
Arxivat a: Fires, Mercat de Nadal, Finca Ca N'estella

Després de dues edicions, la família Rabetllat i Vidal, propietària del celler Finca Ca N'Estella, ha decidit ampliar el Mercat de Nadal a un cap de setmana. L'èxit de les edicions anteriors ha animat la família a estendre la durada del Mercat de Nadal d'enguany, que tindrà lloc el 25 i 26 de novembre. 
 
La fórmula combina les parades de productes artesanals amb activitats per a tota la família. En l'edició d'aquest any, els assistents podran gaudir dels tastos de vins Clot dels Oms i caves Rabetllat i Vidal, així com de les propostes gastronòmiques dels foodtrucks La Internacional Bcn i Indicakes, a més de l'adquisició dels elaborats de Melmelària, GumiAnoles, Colmado Casa Buendía, les conserves de Al pot petit hi ha i els formatges artesans de Can Xicoy.
 
Al mercat també hi haurà els dissenys de roba i complements de Emme Creacions, Biota Bags, SweetySac, Kukades de l'Àvia, Mim Joies o Joia Alba Olivella; així com les creacions florals de La floristeria by Git, la cosmètica de La Samboneria i La Barbeta i les joguines artesanals de Libelulas Lilas & Co.
 
I per amenitzar-ho, el celler ha previst tallers d'aromes, de pintura al vi, de ceràmica, tastos maridats i actuacions musicals. Al dissabte a les 13.00 h actuarà el jove igualadí Roger Argemí, que triomfa a les fórmules de ràdio jove, mentre que a la tarda i vespre un DJ posarà l'ambient musical per prendre una copa de cava i menjar alguna cosa a l'agradable pati del celler. Al diumenge al matí, el grup Xamusia hi posarà tot l'aire nadalenc amb una Cantada de Nadales. 
 
Tot plegat en l'àmbit del Pati de les Magnòlies del celler, que oferirà igualment visites guiades durant tot el cap de setmana. El gust i la sensibilitat dels Rabetllat i Vidal vestiran l'espai per a l'ocasió. 

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El Penedès també és terra de vins negres, tant de varietats autòctones com internacionals | Us recomanem 8 referències que reflecteixen un recorregut pels diferents tipus de raïm més cultivats a la zona
01/01/1970
Anna Payet, representant del restaurant a la Fundació Jordi Comas; Encarna Tirado, directora de l’espai de banquets i càterings Espai Mas Marroch; i Alejandra Rivas, responsable de la gelateria del grup Rocambolesc, van ser les guardonades
01/01/1970
El Cavamarket és un mercat del cava que es farà el diumenge 10 de desembre, de deu del matí a tres del migdia al carrer Raval de Sant Sadurní i comptarà amb 27 carpes que acolliran 24 caves i tres comerços