Mercat de Nadal de Finca Ca N'Estella els pròxims 25 i 26 de novembre

El celler de la família Rabetllat i Vidal consolida una iniciativa que reuneix gastronomia, música i artesania al seu celler de la DO Penedès

Enguany el celler compte amb l'actuació del cantant Roger Argemí, que triomfa a les ràdios joves

| 07/11/2017 a les 11:55h
Arxivat a: Fires, Mercat de Nadal, Finca Ca N'estella

Després de dues edicions, la família Rabetllat i Vidal, propietària del celler Finca Ca N'Estella, ha decidit ampliar el Mercat de Nadal a un cap de setmana. L'èxit de les edicions anteriors ha animat la família a estendre la durada del Mercat de Nadal d'enguany, que tindrà lloc el 25 i 26 de novembre. 
 
La fórmula combina les parades de productes artesanals amb activitats per a tota la família. En l'edició d'aquest any, els assistents podran gaudir dels tastos de vins Clot dels Oms i caves Rabetllat i Vidal, així com de les propostes gastronòmiques dels foodtrucks La Internacional Bcn i Indicakes, a més de l'adquisició dels elaborats de Melmelària, GumiAnoles, Colmado Casa Buendía, les conserves de Al pot petit hi ha i els formatges artesans de Can Xicoy.
 
Al mercat també hi haurà els dissenys de roba i complements de Emme Creacions, Biota Bags, SweetySac, Kukades de l'Àvia, Mim Joies o Joia Alba Olivella; així com les creacions florals de La floristeria by Git, la cosmètica de La Samboneria i La Barbeta i les joguines artesanals de Libelulas Lilas & Co.
 
I per amenitzar-ho, el celler ha previst tallers d'aromes, de pintura al vi, de ceràmica, tastos maridats i actuacions musicals. Al dissabte a les 13.00 h actuarà el jove igualadí Roger Argemí, que triomfa a les fórmules de ràdio jove, mentre que a la tarda i vespre un DJ posarà l'ambient musical per prendre una copa de cava i menjar alguna cosa a l'agradable pati del celler. Al diumenge al matí, el grup Xamusia hi posarà tot l'aire nadalenc amb una Cantada de Nadales. 
 
Tot plegat en l'àmbit del Pati de les Magnòlies del celler, que oferirà igualment visites guiades durant tot el cap de setmana. El gust i la sensibilitat dels Rabetllat i Vidal vestiran l'espai per a l'ocasió. 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés
01/01/1970
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Família Mata als marges de pedra del Turó d’en Mota
Família Mata als marges de pedra del Turó d’en Mota | Marçal Font
Ramon Francàs
01/01/1970
Recaredo verema per vintena vegada el xarel·lo del Turó d’en Mota | Ton Mata afirma que aquest gran cava “és una idea que neix de la il·lusió, de voler saber els límits de la nostra terra”
Presentació del Cavatast 2018
Presentació del Cavatast 2018 | Cavatast
01/01/1970
La mostra de caves i gastronomia tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Hi podran participar tots aquells autors de text, vídeo o imatge dedicats al món del vi i de la viticultura i que presentin la seva inscripció des del dimecres 19 de setembre fins al diumenge 18 de novembre