SORTEIG

Sorteig d'una caixa de Vilarnau, millor escumós Gran Reserva als premis Vinari 2017

La caixa conté 6 ampolles de cava

El sorteig finalitzarà el 2 de novembre

Vilarnau Brut Reserva, millor cava de l'any segons The Champagne & Sparkling Wine World Championships

| 23/10/2017 a les 16:11h
Especial: Sortejos
Arxivat a: Vins, Vilarnau Gran Reserva Vintage 2011, Vilarnau, Sorteig
La quarta edició dels Premis Vinari ha distingit Vilarnau Gran Reserva Vintage 2011 amb el "Vinari d'Or al Millor Escumós Gran Reserva". Un total de 870 mostres, procedents de les principals regions vitivinícoles de Catalunya, han participat en aquesta cita que té com a objectiu premiar els millors vins de Catalunya.

Sortegem una caixa de Gran Reserva Vintage 2011
 
 
Elaborat a partir de les varietats Macabeu, Parellada, Chardonnay i Pinot Noir, Vilarnau Gran Reserva Vintage ha seguit un delicat procés d'elaboració amb una criança de més de 60 mesos en ampolla. El resultat és un cava de personalitat única, amb un color groc or, aromes de fruits madurs i records a fruits secs torrats, equilibrat i ben constituït en boca.
 

Podeu participar omplint el següent formulari:



- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom i cognoms, correu electrònic, i cal ser major d'edat.
- El guanyador tindrà com a premi una caixa amb 6 ampolles de Vilarnau Gran Reserva Vintage 2011
- Se li enviarà la caixa de les 6 ampolles a l'adreça on ens indiqui.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el 2 de novembre a la mitjanit.
- A l'endemà Cupatges farà el sorteig i contactarà per e-mail amb el guanyador. Si no respon, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu info@cupatges.com
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí de Cupatges i al de Caves Vilarnau. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

COMENTARIS

CAVACHAMPA
Manuel Duran, 24/10/2017 a les 11:05
+0
-0
UN escumós fet amb varietats autóctonas i francesas no es un Cava sino un Cavachampa!!!!
M encantà
Josep Sanchez Valero, 27/10/2017 a les 21:13
+0
-0
Fa uns anys vaig tastar un cava q em va oferir en Francesc i em va encantar.
Bonissim
Eduardo caro, 29/10/2017 a les 13:24
+0
-0
Al restaurant macarrilla de Cambrils vaig probar al vi blanc Vilarnau,bonissim
Vilarnau
Anònim, 31/10/2017 a les 22:29
+0
-0
Vaig fer una visita a la bodega on el tracte va ser excepcional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
La Barbequiú Torelló, com s'anomena l'espai, acull un programa enoturístic per a aquesta primavera-estiu
Imatge il·lustrativa
Al 55è concurs Tastavins DO Penedès s'han presentat 149 mostres de 48 cellers | Us llistem els vins premiats posant el focus en els 7 vins amb la categoria Or
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de la Terra Alta, i un vi rosat i un vi negre del Montsant