vinomics

Els orígens del vi a Catalunya vistos per l'Ana Belén Rivero en un nou Vinòmic de la DO Catalunya

Vides Monacals és el títol del nou Vinòmic, el projecte de la Denominació d’Origen Catalunya que marida vi i còmic

Bacus To The Future, els Vinòmics de la DO Catalunya viatgen en el temps

| 20/10/2017 a les 14:02h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Vinòmics, Ana Belén, DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
Vides Monacals és el títol del nou Vinòmic, el projecte de la Denominació d’Origen Catalunya que marida vi i còmic. Signat per l’artista gràfica Ana Belén Rivero, la historieta està protagonitzada per ella mateixa qui, veient-se davant del paper en blanc a l’hora de fer un còmic sobre vi, decideix explicar els orígens del vi a Catalunya, i l’important paper que van tenir els monjos de l’Ordre del Císter. Una història divertida i una mica esbojarrada, al més pur estil dels treballs de l’artista.
 
L’Ana Belén Rivero compta amb una legió de fans a les xarxes socials. Artista descarada i molt divertida, ha publicat diversos treballs com ara Mens sana in corpore ni tan mal o Somos pobres en euros pero ricos en pelos del coño, aquest últim convertit en tot un bestseller. Les seves vinyetes han estat publicades a diversos mitjans (Yorokobu, Mongolia, Divinity o FHM), i actualment col·labora a la web del diari satíric El Jueves.
 
Després de l’èxit de la primera temporada de Vinòmics, la DO Catalunya continua apostant pel còmic, una disciplina artística poc utilitzada pel sector vitivinícola del nostre país, com a vehicle per a difondre la cultura del vi mitjançant l’entreteniment. El relat de l’Ana Belén Rivero és ja la sisena entrega d’aquesta segona edició de Vinòmics. La propera i última historieta arribarà al web de la DO Catalunya el dijous 16 de novembre, i estarà signada pel tàndem creat per l’il·lustrador Martín Tognola i el conegut escriptor i crític literari Jorge Carrión.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
Celler Masroig presenta la segona edició del seu Room Escape virtual per gaudir del celler des de casa vostra durant aquests temps de restriccions.
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
Trobem una sèrie de retalls que son rases de vinya i d’altres arbres fruiters i al seu interior hi va aflorar molt de material antic, amb centenars de fragments ceràmics... | Podem afirmar que a les comarques de Lleida hi ha evidencia de traces agrícoles ibèriques