cellers

El Grup Peralada compra Bodegas Chivite

El Grup Peralada adquireix el Grup Chivite després de diversos mesos de negociacions

La facturació consolidada del grup vitivinícola resultant d'aquesta operació superarà els 60 milions d'euros i tindrà presència en pràcticament un centenar de mercats de tot el món

Aires de Garbet, la garnatxa més mediterrània

| 18/10/2017 a les 18:28h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Grup Peralada, Grup Chivite

En el marc del Pla estratègic aprovat el 2015 i després de diversos mesos de negociacions el Grup Peralada intensifica l'aposta per la seva divisió vinícola amb la compra del Grup Chivite, integrat pel celler del mateix nom, per cellers Gran Feudo i per Viña Salceda, complementant les adquisicions fetes en aquest exercici del cava ecològic Privat i del celler empordanès Oliver Conti.

Amb tot això, Peralada reforça la seva presència a Rioja on ja comptava amb el celler Fin de Siglo i entra de ple a Navarra, Ribera del Duero i Rueda. Aquesta expansió reforça el posicionament que persegueix Peralada en totes les seves iniciatives.

"La tradició de més de tres segles de la família Chivite elaborant vins de qualitat de marcada personalitat que li han valgut gran prestigi internacional, encaixa perfectament amb la nostra forma de veure el negoci vinícola", declara Javier Suqué, president del Grup Peralada.

"Vam arribar amb la voluntat d'aprendre i integrar els valors històrics de Chivite i és per aquest motiu que Peralada compta amb Julián Chivite, una de les personalitats més reconegudes en el sector, per continuar exercint de president i per ajudar a liderar aquest nou projecte", afegeix Javier Suqué.

La facturació consolidada del grup vitivinícola resultant d'aquesta operació superarà els 60 milions d'euros i tindrà presència en pràcticament un centenar de mercats de tot el món. Chivite, Gran Feudo i Viña Salceda complementen la gamma de vins amb què compta el Grup Peralada, entre els quals destaquen vins de l'Empordà (Peralada i Oliver Conti), Caves (Peralada i Privat), vins d'agulla (Blanc Pescador i cresta Rosa), del Priorat (Casa Gran del Siurana) o de Rioja (Fin de Siglo).

Peralada té a més en marxa la construcció d'un nou celler a l'Empordà amb capacitat per a 2,8 milions de quilos de raïm, projectada per RCR, guanyadors del Pritzker 2017 d'Arquitectura, la conclusió està prevista per al 2019, i que està cridada a esdevenir un referent en termes de sostenibilitat, ja que serà la primera amb certificació LEED a Europa.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, organitza la participació de 97 empreses al certamen que tindrà lloc del 17 al 19 de març a Düsseldorf
Imatge il·lustrativa
Una font de vermut El Bandarra presideix la inauguració del Mercat Little Spain de Nova York
El passat divendres, a la seu de la Confraria del Cava a Torre Ramona, es va signar el conveni entre el Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya (CEEC), l'Associació Catalana d'Enòlegs (ACE) i la Confraria del Cava