do catalunya

La DO Catalunya arrenca nova temporada d'actes acompanyant propostes culturals

Tornen les copes de cortesia al Teatre Nacional de Catalunya

S'acaba la temporada de Terrats en Cultura

Bacus To The Future, els Vinòmics de la DO Catalunya viatgen en el temps

| 16/10/2017 a les 23:29h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Catalunya i vi, DO Catalunya

La Denominació d’Origen Catalunya arrenca la nova temporada d’actes acompanyant tota una sèrie de propostes culturals, tant a Catalunya com a l’estranger. La primera de les propostes tindrà lloc aquest mateix dilluns dia 16 dins la fira audiovisual MIPTV (Cannes), un acte que s’emmarca en la col·laboració que la DO Catalunya i la plataforma Catalan Arts de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) tenen en marxa des de fa uns mesos, amb l’objectiu de potenciar la representació de les empreses culturals catalanes a fires i esdeveniments internacionals per promocionar els projectes relacionats amb el món de la cultura.
 
La fira MIPTV (del 16 al 19 d’octubre), que se celebra anualment a Cannes, és un esdeveniment que permet la trobada dels principals actors del mercat global de la televisió i els continguts audiovisuals. Un fòrum per establir xarxes i descobrir les tendències de la indústria de la televisió, el cinema, la producció i la distribució. Els vins de la DO Catalunya acompanyaran, per segon any consecutiu, a les empreses audiovisuals catalanes presents a la fira, en el cocktail de presentació que tindrà lloc per la inauguració de la fira.
 
A finals de mes, del 25 al 28 d’octubre, tindrà lloc una altra de les activitats en col·laboració amb Catalan Arts. Serà a la fira Womex, la principal fira internacional dedicada a les músiques del món, i que enguany se celebra a la ciutat polonesa de Katowice. El grup català Txarango forma part del programa musical d’aquesta edició. El seu concert serà el dia 28 d’octubre, jornada en què la DO Catalunya organitzarà un tast de vins per tal de donar més difusió a l’actuació, i facilitar el networking amb les empreses catalanes assistents a l’esdeveniment.
 
Tornen les copes de cortesia al Teatre Nacional de Catalunya
 
La Denominació d’Origen Catalunya sempre ha estat una ferma defensora de la cultura. Amb campanyes com La DO Catalunya Surt a Escena ha promocionat el teatre, la música o els llibres amb la premissa que el vi és cultura. Ara, seguint amb aquesta mateixa tendència, tornen les copes de cortesia al Teatre Nacional de Catalunya per tal de maridar les principals estrenes teatrals de la temporada.
 
Dijous 19 tindrà lloc la primera d’aquestes estrenes maridades, l’obra Desig sota els Oms, una obra d’Eugene O’Neill i amb direcció de Joan Ollé. Ivan Benet, Laura Conejero i Pepe Cruz, entre d’altres, donaran vida als protagonistes d’aquest clàssic del teatre nord-americà a on l’amor s’enfronta amb l’ambició. En finalitzar l’espectacle, la DO Catalunya oferirà una copa de cortesia als assistents a l’estrena.
 
Punt final a la temporada de Terrats en Cultura
 
Dissabte 21 d’octubre tindrà lloc la clausura de la temporada de Terrats en Cultura, les propostes culturals que organitza l’associació Coincidències en diferents terrats de la ciutat de Barcelona. L’activitat que posa punt final a la temporada seran una sèrie de petites narracions creuades a dos veus i acompanyades per titelles. Aquestes narracions aniran lligades a l’origen del vi i el beure, i seran maridades pels vins de la DO Catalunya, triats especialment per a l’ocasió, i que s’intercalaran entre els petits relats.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc del Massís del Garraf, un negre empordanès i un cava de Sant Martí Sarroca
Imatge il·lustrativa
Després de ser embotellats, romandran un mínim de 6 mesos al celler per aconseguir un afinament òptim
Imatge il·lustrativa
El “Montargull criança amb tap de suro” de Miquel Pons obté 92 punts a la revista Decanter