denominacions d'origen

Els Clàssics Penedès es presenten a Barcelona

L'acte, dirigit per la DO Penedès, tindrà lloc a l'Hotel Alimara de Barcelona de les 16.30 a les 20.30, el dia 23 d'octubre

És la primera vegada que els cellers que elaboren Clàssic Penedès organitzen un showroom professional només amb Clàssics Penedès

​La primera Nit dels Clàssics Penedès penja el cartell de complet

| 13/10/2017 a les 18:56h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Clàssics Penedès, DO Penedès

Els Clàssic Penedès continuen la seva campanya de promoció. Després de la primera edició de La Nit dels Clàssics Penedès en què van assistir més de 200 persones, els elaboradors de Clàssic Penedès organitzen un nou esdeveniment amb l’objectiu que els professionals del sector de l’hostaleria i les botigues especialitzades descobreixin i es deixin sorprendre per aquest vi escumós. Coneix els Clàssics Penedès és una mostra exclusiva de Clàssic Penedès que tindrà lloc el 23 d’octubre a l’escola d’hosteleria CETT-UB  a l’Hotel Alimara de Barcelona. Amb un format de showroom, que se celebrarà de 16.30 a 20.30h a la Sala Capri i Medes del campus, els professionals del sector hi podran tastar les referències de 8 cellers elaboradors de Clàssic Penedès. 

El primer showroom de Clàssic Penedès

Els cellers participants a l’acte seran Albet i Noya, AT Roca, Castell de Pujades, Colet, Loxarel, Mas Bertran, Mas Comtal i Montpicolis. Aquests vuit cellers són els mateixos que van participar en La Nit dels Clàssics Penedès, la primera festa de final d’estiu dirigida a consumidor final, que es va celebrar amb gran èxit el passat 29 de setembre als jardins del celler Albet i Noya.
                                                                          
És la primera vegada que els cellers que elaboren Clàssic Penedès organitzen un showroom professional només amb Clàssics Penedès. “L’alta qualitat i excel·lència dels nostres vins escumosos mereixien que se’ls hi dediqués una mostra exclusiva”, ha explicat el director de la DO Penedès, Francesc Olivella. El prestigi del Clàssic Penedès és reconegut des de fa temps pel sector professional i el públic final. “Barcelona és el mercat natural de proximitat pels nostres Clàssics Penedès, i amb mostres com les del CETT, acostem els cellers als principals compradors i prescriptors”, ha conclòs Olivella.

Tots els professionals del sector que vulguin assistir al showroom, han d’enviar un correu electrònic a [email protected].
 
Vins escumosos d’alta qualitat i 100% Penedès

El prestigi dels Clàssics Penedès deriva de les seves característiques com a vi escumós. Elaborat a partir del mètode tradicional, té una criança mínima de 15 mesos en ampolla, la seva producció es limita exclusivament al territori de la DO Penedès amb la potenciació de les varietats ancestrals i pròpies de la zona, i són 100% ecològics ja que s’utilitzen mètodes tradicionals de conreu i tècniques que garanteixen el respecte al medi ambient.  

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena web i vídeo
01/01/1970
Comercial Masoliver organitza diferents activitats de la mà del xef Jordi Juncà, cuiner del Restaurant Ca l'Enric amb una Estrella Michelin, el xocolater Jordi Ferrer i el cocteler Gerard Ruiz
01/01/1970
L'agenda 2018 presenta nous vins, noves botigues i com a novetat, restaurants amb una bona selecció de vins catalans | La segona edició de l’agenda dels vins catalans, enguany és en català i en anglès | La il·lustradora Anna Rubio dona color a les imatges dels vins,botigues i restaurants