Advertisement

cellers

La Família Torres al Festival de Cinema de Sitges i a la Festa de la Verema

Unes 800 persones, entre actors, directors, professionals del setè art, van assistir la setmana passada a la festa d'inauguració i van brindar amb vins Torres

Jean Leon celebra els deu anys de la Verema del Cine

| 09/10/2017 a les 10:05h
Arxivat a: Cellers, Torres, Festival de Cinema de Sitges
Imatge il·lustrativa
La Família Torres patrocina, per quart any, el 'Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya', que celebra la seva 50a edició del 5 al 15 d'octubre. Unes 800 persones, entre actors, directors, professionals del setè art, van assistir dijous, 5 d'octubre, a la festa d'inauguració al Port d'Aiguadolç i van brindar amb vins Torres.

Entre els assistents, destaquen noms tan coneguts com Guillermo del Toro, el gran protagonista de la nit per la seva pel·lícula ‘La forma del agua’ que va inaugurar el certamen; Raúl Arévalo, actor i guanyador del Goya a millor director novell per ‘Es tarde para la ira'; Itziar Castro, actriu a l’esperada ‘Pieles’; Manuela Velles de 'Velvet' o els actors Ferran Carvajal, Ruben Ametllé i Míriam Marcet. Van assistir també a la festa inauguració Miquel i Mireia Torres, cinquena generació de la Família Torres.

Coincidint amb el festival de Cinema de Sitges, s'ha celebrat també la 56a Festa de la Verema amb el suport de Cellers Torres. Ha inaugurat la festa Peter Vives, actor a les sèries de televisió 'La Riera', 'Nit i Dia', ‘Velvet’ o 'El tiempo entre costuras’. El tradicional concurs de trepitjadors de raïm i la Mostra de Vins, en la qual participen les 13 cellers que integren La Carretera del Vi, són alguns dels actes del certamen que ha tingut lloc aquest cap de setmana.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia