fires

​Es presenta el Cavatast 2017 a Barcelona

L’Espai Penedès

Bcn va acollir ahir la presentació del XXI Cavatast per a foodiesi influencers

L’alcalde i la regidora de turisme van destacar i agrair l’esforç que fa Sant Sadurní per acollir els milers de visitants

Una cinquantena de persones van poder degustar un tastet dels productes que es podran degustar a la mostra

Quina importància té la mida de les ampolles de vi?

| 28/09/2017 a les 18:59h
Arxivat a: Fires, Presentació cavatast, Cavatast

El Cavatast cada dia és més a prop i, aquest passat dimecres 27 de setembre, a la sala Espai Penedès|BCN es va poder degustar una primera immersió del que seran els tres dies de la mostra. Sant Sadurní d’Anoia, la capital del cava, torna a acollir els dies 6, 7 i 8 d’octubre la mostra de caves i gastronomia, que com cada any presenta novetats per continuar evolucionant, creixent i arribant a nous públics.
 
La regidora de Turisme i Comerç de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell, i l’alcalde Josep Maria Ribas van donar la benvinguda a totes les persones que es van acostar a l’Espai Penedès|BCN per conèixer el Cavatast en un format més informal i proper destinat a foodies i influencers del món gastronòmic. Rosell va destacar que durant tres dies “Sant Sadurní es tornarà a convertir en la capital del Penedès”. “El Cavatast no és un esdeveniment només d’àmbit local. Tota la comarca s’hi bolca i és un orgull tenir-lo al nostre municipi”, va afegir l’alcalde. Els dos representants municipals van agrair l’esforç que fan tots cellers, restauradors i persones implicades en el Cavatast perquè la fira segueixi creixent.
 
Més activitats, més maridatges, un horari ampliat i una oferta gastronòmica molt àmplia per seguir adaptant la mostra als visitants. Més de 150 referències de caves que converteixen el Cavatast en una ocasió única al món per poder degustar una varietat tan important de caves en un mateix espai.
 
El programa complet d’activitats es pot consultar a: www.turismesantsadurni.cat i les reserves es poden fer a [email protected] o al telèfon 93 891 31 88. 

També us pot interessar

01/01/1970
Lauren Mowery, reconeguda periodista experta en vi, va assistir a l'Espai Priorat aquest mateix 2017 i el 13 de juny va publicar una llista dels vins que van cridar-li més l'atenció
01/01/1970
Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització | El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra
01/01/1970
Recomanem 6 grans vins negres per encarar les vaques magres de principis d'any | 6 vins que valen més del que costen

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Gaia, el nou monovarietal de sauvignon blanc de Loxarel elaborat amb raïm de vinyes d’alçada i fermentat parcialment en àmfores de fang | Torna al mercat el pròxim mes de febrer amb una etiqueta renovada amb una il·lustració de l’Arca de Noé que simbolitza una segona vida
01/01/1970
La International Kulturbörse Freiburg celebra la seva 30a edició del 21 al 24 de gener
El xef francès Paul Bocuse | EP
01/01/1970
El món de la cuina es vesteix de dol per acomiadar un dels grans referents