cava

Vilarnau Brut Reserva, millor cava de l'any segons The Champagne & Sparkling Wine World Championships

Vilarnau Brut Reserva ha estat reconegut amb el premi "Best Cava" i "Best Spanish Sparkling Wine" al concurs CSWWC, la cita amb el xampany i els vins escumosos de més prestigi a nivell internacional.

Caves Vilarnau aconsegueix el Certificat d'Excel·lència Trip Advisor

| 27/09/2017 a les 16:05h
Especial: Destacat Cupatges! El més llegit
Arxivat a: Vins, Vilarnau , Vilarnau Brut Reserva, Vilarnau
Vilarnau Brut Reserva ha fet història en ser premiat amb els guardons "Best Cava" i "Best Spanish Sparkling Wine" al concurs The Champagne & Sparkling Wine World Championships. Aquestes dues distincions, unida a la Medalla d'Or aconseguida en aquest certamen que reuneix els millors champagnes i vins escumosos a nivell internacional, han situat a aquest Brut Reserva com el Millor Cava de l'Any. Així mateix, la personalitat d'aquest cava, únic i irrepetible, li ha servit per accedir al pòdium finalista del certamen que agrupa els 14 millors vins escumosos i champagnes del món.
 
El resultat aconseguit en aquesta competició organitzada per Tom Stevenson, un dels millors experts a nivell mundial en aquesta matèria, confirma a Vilarnau com una de les caves amb més prestigi internacional. Des de la seva primera edició, el jurat del certamen, format per especialistes com la Master of Wine Essi Avellan i el Dr. Tony Jordan, ha destacat la personalitat dels caves de Vilarnau, de marcat caràcter mediterrani, la filosofia es basa en el respecte i cura del medi ambient.
 
L'elaboració de Vilarnau Brut Reserva segueix el mètode tradicional de fermentació secundària en ampolla amb una criança de més de 15 mesos. El resultat és un cava que combina l'equilibri que li aporta el raïm Macabeu, l'acidesa i frescor de la Parellada i l'aroma característica del Xarel·lo. Servit entre 6 i 8 ºC, aquest Brut Reserva resulta perfecte com a aperitiu i per acompanyar amb marisc, carns blanques, aus i peixos amb salsa.

També us pot interessar

Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Javier Campo és sommelier i professor de Tecnologia de Servei a CETT-UB
Ramon Francas | 1 comentari
01/01/1970
​​«Som honestos amb les persones que creuen en nosaltres i és honest el producte que oferim al consumidor. Només entenem i donem per bo el treball que s’ajusta a criteris de sostenibilitat»
01/01/1970
L'autor, Lluís Tolosa, és sociòleg i escriptor, especialitzat en enoturisme i divulgació de la cultura del vi, i també és professor de comunicació i màrqueting de l’enoturisme