cava

Vilarnau Brut Reserva, millor cava de l'any segons The Champagne & Sparkling Wine World Championships

Vilarnau Brut Reserva ha estat reconegut amb el premi "Best Cava" i "Best Spanish Sparkling Wine" al concurs CSWWC, la cita amb el xampany i els vins escumosos de més prestigi a nivell internacional.

Caves Vilarnau aconsegueix el Certificat d'Excel·lència Trip Advisor

| 27/09/2017 a les 16:05h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Vins, Vilarnau , Vilarnau Brut Reserva, Vilarnau
Vilarnau Brut Reserva ha fet història en ser premiat amb els guardons "Best Cava" i "Best Spanish Sparkling Wine" al concurs The Champagne & Sparkling Wine World Championships. Aquestes dues distincions, unida a la Medalla d'Or aconseguida en aquest certamen que reuneix els millors champagnes i vins escumosos a nivell internacional, han situat a aquest Brut Reserva com el Millor Cava de l'Any. Així mateix, la personalitat d'aquest cava, únic i irrepetible, li ha servit per accedir al pòdium finalista del certamen que agrupa els 14 millors vins escumosos i champagnes del món.
 
El resultat aconseguit en aquesta competició organitzada per Tom Stevenson, un dels millors experts a nivell mundial en aquesta matèria, confirma a Vilarnau com una de les caves amb més prestigi internacional. Des de la seva primera edició, el jurat del certamen, format per especialistes com la Master of Wine Essi Avellan i el Dr. Tony Jordan, ha destacat la personalitat dels caves de Vilarnau, de marcat caràcter mediterrani, la filosofia es basa en el respecte i cura del medi ambient.
 
L'elaboració de Vilarnau Brut Reserva segueix el mètode tradicional de fermentació secundària en ampolla amb una criança de més de 15 mesos. El resultat és un cava que combina l'equilibri que li aporta el raïm Macabeu, l'acidesa i frescor de la Parellada i l'aroma característica del Xarel·lo. Servit entre 6 i 8 ºC, aquest Brut Reserva resulta perfecte com a aperitiu i per acompanyar amb marisc, carns blanques, aus i peixos amb salsa.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
53 Diumenges estarà en cartell, des del 3 de desembre i al llarg de la temporada, al Teatre Romea de Barcelona
Lluís Romero, autor del llibre Vins autòctons
Lluís Romero, autor del llibre Vins autòctons | LRG
Inclou una selecció de més de 300 vins monovarietals elaborats amb les varietats de raïms catalanes tradicionals
Imatge il·lustrativa
És el vi negre més personal de Tomàs Cusiné i procedeix de les vinyes més velles de la finca del Vilosell, situat en els contraforts de les muntanyes de Prades.