formació

La URV comença la segona edició del màster Erasmus Mundus WinTour amb vint-i-cinc nous estudiants

Els alumnes de la primera edició estan fent pràctiques d'elaboració de vi en diversos països europeus

| 12/09/2017 a les 14:46h
Arxivat a: Per aprendre'n, URV, Erasmus Mundus WinTour, Enoturisme

La segona edició del màster Erasmus Mundus en Innovació en Enoturisme de la Universitat Rovira i Virgili ha començat amb la incorporació de 25 alumnes de dinou nacionalitats que s’especialitzaran en la promoció de la indústria vitivinícola i turística.

Els alumnes de la primera edició estan fent pràctiques d’elaboració de vi en diverses regions d’Espanya, França, Portugal, Itàlia i Hongria i a l’octubre començaran les classes del segons curs de màster a la Universitat de Porto.

Més informació:
Erasmus Mundus Màster on Wine Tourism Innovation

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Laura Conde | 1 comentari
La Laura Conde ens proposa una ruta per les millors hamburgueseries de Barcelona
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-.
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-. | Ca Na Toneta
Carme Gasull | 1 comentari
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?
Imatge il·lustrativa
Dissabte 4 la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové es vestirà de gala i oferirà la creació d'una obra d'art en directe de l'artista Erik Schmitz