Vi solidari de Lagravera, Mas Blanch i Jové i Terrer de Pallars convoquen veremes col·laboratives

Els dies escollits per a les veremes són els dies 16 , 23 de setembre, i 7 d'octubre

La intenció és fer un cupatge de tres raïms diferents de cada una de les tres subzones de la DO Costers del Segre

5 vins refrescants aptes per a totes les butxaques

| 12/09/2017 a les 08:25h
Especial: Verema
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Vi solidari, Veremes col·laboratives, DO Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Els cellers Lagravera d'Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, i Terrer de Pallars de Figuerola d'Orcau, la consultoria de comunicació enogastronòmica Como Pomona, i la distribuïdora de vins Casa Badio, impulsen una associació sense ànim de lucre per elaborar un miler d'ampolles d'un vi solidari i col·laboratiu d'aquesta collita 2017.

Les persones que vulguin ser amigues del projecte podran col·laborar comprant una ampolla o, fins i tot participant en la verema d'alguns dels 400 quilos que aportarà de forma altruista cada celler. El vi, que encara no té nom, es farà amb un cupatge de tres raïms diferents, un per a cada celler. Tres varietats diferents, de tres subzones diferents de la DO Costers del Segre (Segrià, Garrigues i Pallars). Els organitzadors convoquen tres veremes col·laboratives pels dies 16 de setembre, en Lagravera; el 23 de setembre, en Terrer de Pallars, i 7 d'octubre, en Mas Blanch i Jové.

Jordi Hortet, de casa Badio; el director i l'enòleg de Lagravera, Sergi Garcia i Ivà Gallego, respectivament; els propietaris i elaboradors de Terrer de Pallars, Núria Bigorra i Jordi Ruiz; Sara Jové, de la família propietària de Mas Blanch i Jové; i el periodista Rafa Gimena de Como Pomona; van celebrar aquesta setmana una primera reunió per fixar les bases de l'associació que donarà personalitat jurídica al projecte.

Les veremes col·laboratives que han convocat els cellers tindran un cost de 20 euros i seran activitats enoturístiques de matí que inclouran, visita del celler i les vinyes, tast de vins, esmorzar i participació en aquesta verema. Les persones que vulguin reservar alguna de les ampolles solidàries que s'elaboraran amb el raïm veremat aquell dia podran fer-ho aquest mateix dia. 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés
01/01/1970
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
La Generació 'Millennial' és exigent i vol gaudir al màxim del seu temps d'oci | OpenTable ha fet un estudi i revela als restaurants què busca aquesta generació quan surt a menjar
El celler Purgatori s'ha construit rehabilitant el celler dels monjos benedictins de l'Abadia de Montserrat del 1770
El celler Purgatori s'ha construit rehabilitant el celler dels monjos benedictins de l'Abadia de Montserrat del 1770
Sergi Cortés
01/01/1970
Torres rehabilita un antic celler benedictí a Les Garrigues on hi construeix el seu Projecte "Purgatori" | L’acte d’inauguració del celler ha comptat amb la presència de la Consellera d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya Teresa Jordà
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El projecte WineMakers Lab utilitza el vi com a eina d'apoderament ciutadà | Qualsevol podrà, utilitzant tecnologies de fabricació digital, fer el seu propi vi assolint també coneixement tecnològic | Barcelona és la ciutat del renaixement digital i alhora la capital d'un país de vins