alimentació

Cómo Como serà el primer festival d'alimentació saludable a Barcelona

Més de 50 artesans i productors desembarquen al Moll de la Fusta en el Festival gratuït més gran que s'ha fet mai sobre alimentació saludable a Barcelona

Més de 15 restaurants oferiran cuina sana en viu durant dos dies (30/09 i 01/10)

Hi haurà concerts i activitats per a tota la família

| 11/09/2017 a les 08:48h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Espai Nutrició, Cómo Como Festival
Dimarts que ve, 19 de setembre, Terra Veritas, acollirà la presentació oficial del Cómo Como Festival, el primer festival de grans dimensions, gratuït i al centre de Barcelona, dedicat íntegrament a l’alimentació saludable, del qual es va fer una prova pilot, més reduïda, l’any passat a Mataró.

L’esdeveniment, que es durà a terme al Port de Barcelona el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre i en el qual participaran més de quinze restaurants i cinquanta expositors reunirà també figures tan conegudes com el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, el xef del Céleri, Xavier Pellicer, o l’actriu Sílvia Abril.

En la presentació, la directora del Cómo Como, Núria Coll, i el director dels supermercats Veritas, Sílvio Elias, explicaran què els ha portat a organitzar un festival com aquest. Veritas és el patrocinador principal de l’esdeveniment i, des de l’inici del portal web Etselquemenges, organitzador del festival, ha donat suport a tots els projectes periodístics del grup de comunicació, enfocats en l’alimentació sana i ecològica. En l’acte, es plantejarà un debat en el qual també participaran Xevi Verdaguer i Xavier Pellicer a partir de la pregunta “On serem d’aquí a deu anys en el sector ecològic i saludable?”.

El director de Veritas, Sílvio Elias, abordarà la pregunta des del punt de vista empresarial; Pellicer respondrà la mateixa pregunta des del punt de vista culinari, i Xevi Verdaguer, des de l’òptica de la salut: Com ens cuidarem d’aquí a una dècada? Haurem optat per fer prevenció de veritat? Haurem après que l’alimentació no és innòcua i que pot marcar-nos la salut del present i del futur?

Empresarialment, gastronòmicament i mèdicament, podem ser optimistes i pensar que la societat prioritzarà l’alimentació saludable? Durant l’acte, la directora i moderadora, Núria Coll, presentarà l’espot del festival i totes les sorpreses i elements que es duran a terme durant els dos dies de l’esdeveniment, en el qual hi haurà tallers de cuina, activitats esportives, concerts de música i, sobretot, una gran degustació de cuina sana amb la participació de més de quinze restaurants i cinquanta expositors.


Spot Cómo Como Festival 2017 from Etselquemenges on Vimeo.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros | L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat
Imatge il·lustrativa
Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català