Vins i formatges

Tast de vins i formatges a Mas Bertran

El tast serà el pròxim 16 de setembre

Cinc vins i escumosos del celler amb cinc formatges

Dirigirà el tast Ramon Roset, analista sensorial de vins i gastronomia

​Els Clàssics Penedès celebraran el final d'estiu amb una gran festa, La Nit dels Clàssics

| 07/09/2017 a les 10:58h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Mas Bertran, Ramon Rosset, Tast de vins i formatges

Ramon Roset dirigint una sessió de tast de vins i formatges


L’analista sensorial de vins i gastronomia i col·laborador de cupatges.cat Ramon Roset, serà l’encarregat de dirigir la sessió de tast i maridatge de cinc formatges (Curiol Rodó, Veciana Madurat, El Turó, Lligat d’ovella, i Blau del Jutglar) amb cinc vins de Mas Bertran (Nutt Blanc, Nutt Grenache, Argila Rosé Brut Nature, Argila Rosé i Ancestral).

Els vins i els formatges es combinaran de la següent manera:

- Nutt (100% xarel·lo de vinyes velles) amb Cuirol Rodó. Llet crua de cabra; pasta tova; pell florida. Formatgeria Cuirols (La Nou, Berguedà).

- Nutt Grenache (60% garnatxa i 40% syrah. 6 mesos de criança en botes de roure francès i americà). Veciana Madurat. Llet crua de cabra; pasta premsada; pell natural; llarga maduració. Formatgeria de Veciana (Veciana, Anoia).

- Argila Rosé Brut Nature (100% sumoll. 28 mesos de criança.). El Turó. Llet crua de cabra; pasta tova; pell amb pebre vermell. Formatgeria del Montseny (Montseny, Vallès Oriental)

- Argila Brut Nature (100% xarel·lo de vinyes de més de 70 anys. 48 mesos de criança.). Lligat d'Ovella. Llet crua d'ovella; pasta autoescorreguda; pell rentada. Formatges Camps (Palau d'Anglesola, Pla d'Urgell).

- Mas Bertran Ancestral (100% xarel·lo, elaborat amb el mètode ancestral). Blau del Jutglar. Llet crua de vaca; pasta tova; pell florida. Blau afinat per a l'ocasió. Formatgeria Reixagó (Olost, Lluçanès).
 
L’activitat tindrà lloc el 16 de setembre a partir de les 11.00h al celler Mas Bertran, a Sant Martí Sarroca. L’activitat arriba en un moment en què el celler està acabant la campanya de verema i quan el most està en ple procés de fermentació a les tines.
 
Durant la visita es podran veure les vinyes de varietats autòctones de Mas Bertran, el celler construït fa poc més de deu anys amb la voluntat d’incorporar la innovació en el procés d’elaboració per aconseguir vins de la màxima qualitat, i es podran tastar alguns dels productes en procés d’elaboració.

És obligatori fer reserva prèvia -podeu fer-la aquíi el preu de l'activitat són 23 €.

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Els editors de la revista americana Wine Spectator, tornen a tastar més de 15.000 vins de tot el món i seleccionen els TOP 100, entre els que trobem un únic representant català.
01/01/1970
El Penedès també és terra de vins negres, tant de varietats autòctones com internacionals | Us recomanem 8 referències que reflecteixen un recorregut pels diferents tipus de raïm més cultivats a la zona
Coberta llibre grans vins catalans 2018 a preus assequibles. | Cossetània edicions
01/01/1970
Per elaborar-la ha tastat 422 vins de varietats blanques, negres, denominacions d'origen o sense denominació