Llibres

"Marketing del enoturismo", el nou llibre de Lluís Tolosa

El sociòleg Lluís Tolosa posa al descobert 12 errors habituals en les propostes enoturístiques dels cellers i 12 alternatives per subsanar-los

​Més premis internacionals pel llibre Barcelona Wine

| 31/08/2017 a les 17:25h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Llibres, Marketing del enoturismo, Lluís Tolosa
"Marketing del enoturismo" són 159 pàgines on l'autor aprofundeix en la complexitat de l'emergent sector "enoturístic". Amb una lectura fàcil i amena -el seu autor ens comenta que ha calculat la seva lectura en una hora i poc-, Tolosa posa al doscobert 12 errors que habitualment cometen els cellers i 12 propostes alternatives per tal de no fer-los.


Després de visitar més de 300 cellers d'arreu de l'Estat, Tolosa explica que s'ha trobat amb grans professionals de l'enoturisme però, i sobretot, molts professionals tant ilusionats com desorientats. 
Hem d'oferir visita al celler? Hem d'ensenyar el procés d'elaboració? oferim experiències? tenim el missatge i l'estratègia clara? Són només algunes de les preguntes que el llibre pretén resoldre d'una manera planera i pràctica.

Lluís Tolosa ens comenta que "el llibre tenia més del doble de pàgines que les que té finalment. Si volia fer un llibre amè i pràctic havia de tenir les frases justes, i em vaig dedicar a treure text, i més text, i més text. Només he deixat el més escencial". Com ell mateix el defineix, el llibre és "un manual bàsic d'enoturisme, senzill, pràctic i directe".

El llibre el podeu trobar a qualsevol llibreria i al web www.tolosawinebooks.com a un preu de 19.00 €.

Lluís Tolosa (Barcelona, 1968) és sociòleg, escriptor i editor. Ha publicat una quinzena de llibres de vins, amb els quals ha guanyat diversos premis nacionals i internacionals.
 

També us pot interessar

Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Javier Campo és sommelier i professor de Tecnologia de Servei a CETT-UB
Ramon Francas | 1 comentari
01/01/1970
​​«Som honestos amb les persones que creuen en nosaltres i és honest el producte que oferim al consumidor. Només entenem i donem per bo el treball que s’ajusta a criteris de sostenibilitat»
01/01/1970
L'autor, Lluís Tolosa, és sociòleg i escriptor, especialitzat en enoturisme i divulgació de la cultura del vi, i també és professor de comunicació i màrqueting de l’enoturisme