Llibres

"Marketing del enoturismo", el nou llibre de Lluís Tolosa

El sociòleg Lluís Tolosa posa al descobert 12 errors habituals en les propostes enoturístiques dels cellers i 12 alternatives per subsanar-los

​Més premis internacionals pel llibre Barcelona Wine

| 31/08/2017 a les 17:25h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Llibres, Marketing del enoturismo, Lluís Tolosa
"Marketing del enoturismo" són 159 pàgines on l'autor aprofundeix en la complexitat de l'emergent sector "enoturístic". Amb una lectura fàcil i amena -el seu autor ens comenta que ha calculat la seva lectura en una hora i poc-, Tolosa posa al doscobert 12 errors que habitualment cometen els cellers i 12 propostes alternatives per tal de no fer-los.


Després de visitar més de 300 cellers d'arreu de l'Estat, Tolosa explica que s'ha trobat amb grans professionals de l'enoturisme però, i sobretot, molts professionals tant ilusionats com desorientats. 
Hem d'oferir visita al celler? Hem d'ensenyar el procés d'elaboració? oferim experiències? tenim el missatge i l'estratègia clara? Són només algunes de les preguntes que el llibre pretén resoldre d'una manera planera i pràctica.

Lluís Tolosa ens comenta que "el llibre tenia més del doble de pàgines que les que té finalment. Si volia fer un llibre amè i pràctic havia de tenir les frases justes, i em vaig dedicar a treure text, i més text, i més text. Només he deixat el més escencial". Com ell mateix el defineix, el llibre és "un manual bàsic d'enoturisme, senzill, pràctic i directe".

El llibre el podeu trobar a qualsevol llibreria i al web www.tolosawinebooks.com a un preu de 19.00 €.

Lluís Tolosa (Barcelona, 1968) és sociòleg, escriptor i editor. Ha publicat una quinzena de llibres de vins, amb els quals ha guanyat diversos premis nacionals i internacionals.
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien