Llibres

"Marketing del enoturismo", el nou llibre de Lluís Tolosa

El sociòleg Lluís Tolosa posa al descobert 12 errors habituals en les propostes enoturístiques dels cellers i 12 alternatives per subsanar-los

​Més premis internacionals pel llibre Barcelona Wine

| 31/08/2017 a les 17:25h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Llibres, Marketing del enoturismo, Lluís Tolosa
"Marketing del enoturismo" són 159 pàgines on l'autor aprofundeix en la complexitat de l'emergent sector "enoturístic". Amb una lectura fàcil i amena -el seu autor ens comenta que ha calculat la seva lectura en una hora i poc-, Tolosa posa al doscobert 12 errors que habitualment cometen els cellers i 12 propostes alternatives per tal de no fer-los.


Després de visitar més de 300 cellers d'arreu de l'Estat, Tolosa explica que s'ha trobat amb grans professionals de l'enoturisme però, i sobretot, molts professionals tant ilusionats com desorientats. 
Hem d'oferir visita al celler? Hem d'ensenyar el procés d'elaboració? oferim experiències? tenim el missatge i l'estratègia clara? Són només algunes de les preguntes que el llibre pretén resoldre d'una manera planera i pràctica.

Lluís Tolosa ens comenta que "el llibre tenia més del doble de pàgines que les que té finalment. Si volia fer un llibre amè i pràctic havia de tenir les frases justes, i em vaig dedicar a treure text, i més text, i més text. Només he deixat el més escencial". Com ell mateix el defineix, el llibre és "un manual bàsic d'enoturisme, senzill, pràctic i directe".

El llibre el podeu trobar a qualsevol llibreria i al web www.tolosawinebooks.com a un preu de 19.00 €.

Lluís Tolosa (Barcelona, 1968) és sociòleg, escriptor i editor. Ha publicat una quinzena de llibres de vins, amb els quals ha guanyat diversos premis nacionals i internacionals.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
'L'enoturisme per a invidents ha estat un repte i també una gran satisfacció', expliquen des de Sumarroca
"L'enoturisme per a invidents ha estat un repte i també una gran satisfacció", expliquen des de Sumarroca | Vive4all
El celler del Penedès ofereix visites adaptades a tots els públics i apropa el seu model d’enoturisme responsable i sostenible a persones amb discapacitats físiques i visuals.
Imatge il·lustrativa
"La Fredat 2016 té un perfil una mica menys assolellat, més fresc i àcid, que permet portar la confitura de les seves fruites amb lleugeresa", explica la Estefanía Garcés, sommelier.
Imatge il·lustrativa
"Glops s’ha proposat diverses vegades a la televisió pública catalana... ja fem aquella gala, no podem parlar de vi tan sovint perquè és un tema tabú, és una droga legal."