ICS

L'Institut Català del Suro obté la ISO 17025

El primer laboratori que acredita ENAC per a l’assaig de migració global en taps de suro

L'ICS augmenta així la competitivitat en matèria de controls de qualitat en el sector agroalimentari

​​El​ ​Projecte​ VRIAACC​ ​crea​ ​ceps​ ​ resistents​ ​a​ ​les plagues​ ​i​ a​mb​ ​una​ ​ maduració​ ​més​ ​tardana

| 30/08/2017 a les 10:05h
Arxivat a: Actualitat, ISO 17025, Institut Català del Suro
El laboratori Cork Center ha obtingut l’acreditació UNE-EN ISO 17025, màxim referent internacional en certificació de laboratoris d’assaig atorgat per ENAC (Entitat Nacional d’Acreditació). L'objectiu principal d'aquest reconeixement és garantir la competència tècnica i la fiabilitat dels resultats analítics. La norma conté tant requisits de gestió com requisits tècnics que incideixen sobre la millora de la qualitat del treball realitzat en el laboratori.   

L’obtenció d’aquesta certificació respon a l’assaig de migració global per a taps de suro segons normativa UNE i facilita l’acreditació de compliment normatiu a les empreses elaboradores de taps. Amb aquesta fita, el laboratori de l’Institut Català del Suro fa un salt qualitatiu per respondre a la demanda del sector agroalimentari acreditant un producte amb les màximes garanties d’innocuïtat i seguretat alimentària.

Aquesta acreditació forma part de les actuacions emmarcades en l’estratègia de creixement del laboratori de l’Institut Català del Suro a través de la captació de nous clients, diversificació dels serveis i posicionament de lideratge en matèria de controls analítics i de qualitat en el procés d’embotellament.

Segons declaracions del director de l’ICSuro, Albert Hereu, “aquesta certificació ens permetrà mantenir-nos com a laboratori de referència en matèria de controls de qualitat per la indústria surera, vitivinícola i agroalimentària. Així mateix, ens dona un plus de prestigi i autoexigència alhora de treballar amb centres de recerca i investigació”. I afegeix: “Aquesta és sols la punta de llança cap a l’aposta per a la millora continua del nostre centre i l’oferta de les màximes garanties de qualitat per als nostres clients”.  

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Javier Campo és sommelier i professor de Tecnologia de Servei a CETT-UB
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena el segon vídeo
01/01/1970
Un vi 100% garnatxa blanca amb una criança de 18 mesos en botes de roure de 225 litres i amb tel biològic | Criança de llarg temps en ampolla