fires

Més de 10.000 tastos servits a la Fira de Vins i Caves de Catalunya de Pals

La fira, que s’ha celebrat els dies 25, 26 i 27 d’agost al Pati de Ca La Pruna de Pals, ha rebut més de 2.500 visitants que han pogut degustar els diferents vins i caves participants.

Llopart et transporta a la Verema de 1887 el proper 2 de setembre

| 29/08/2017 a les 09:05h
Arxivat a: Fires, Fira de Vins i Caves de Catalunya
Diumenge 27 d’agost va cloure la 37a Fira de Vins i Caves de Catalunya i el 22è Tast de Formatges duts a terme al Pati del Centre Cultural Ca La Pruna del recinte medieval de Pals. Durant els tres dies que ha ocupat la fira, s’han servit més de 10.000 degustacions.
 
Aquest any es va apostar per un nou format pel que fa a la infraestructura, amb unes barres més grans i amb moltes taules altes, on els assistents podien comentar els vins i caves que degustaven. A més, també es va estrenar un nou model de copes, després d’anys de fer servir la clàssica copa catavins; enguany s’ha utilitzat un model més gran i ample, per tal de facilitar el tast dels vins i caves.
 
Es van poder degustar més d’un centenar dels diferents vins i caves dels més de 60 cellers de les Denominacions d’Origen Catalanes participants. La demanda dels assistents ha estat molt variada, però els darrers anys s’ha anat constatant un gran interès pels vins negres.
 
En total han estat més de 2.500 visitants, sobretot catalans però també de la resta d’Espanya i francesos, britànics, belgues, holandesos, alemanys i italians, que durant aquests dies gaudeixen de les seves vacances a la Costa Brava.
 
Pel que fa al tast de formatges, es van servir quatre varietats de formatges artesanals procedents de diferents comarques catalanes: el Cingle, del Vallès Occidental; el Xiroi, de La Garrotxa; l’Odre, del Maresme; i el Costa Negra, del Pallars Sobirà.
 
Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Pals, cada dia es van dur a terme diferents actuacions musicals per tal d’amenitzar i acompanyar les vetllades.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Ramon Francas
01/01/1970
La fotògrafa Maria Rosa Ferré mostra les tonalitats de la vinya penedesenca durant la tardor | L'exposició ‘La Vinya es Vesteix de Tardor’ mostra 17 fotografies sobre tela, de 110 per 80 centímetres
01/01/1970
El treball cinematogràfic es basa en el vinòmic homònim de David Morancho, tot ajustant la història al llenguatge audiovisual